Shakira - Gerard Piqué: Απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ελλάδας στο Πόρτο Χέλι!

Shakira - Gerard Piqué: Απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ελλάδας στο Πόρτο Χέλι!

Ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι στη χώρα μας!

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα, οι ομορφιές του τόπου αυτού φαίνεται να τις ξεπερνούν, και η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται για ακόμα ένα καλοκαίρι στις πρώτες προτιμήσεις των celebrities. Οι επισκέψεις τους είναι συχνές το τελευταίο διάστημα και τώρα ακόμα ένα ζευγάρι έρχεται να προστεθεί στη λίστα των διασήμων που θέλουν να απολαύσουν από κοντά τον μοναδικό ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας.


Τις τελευταίες ώρες στο Πόρτο Χέλι απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης Shakira και Gerard Pique, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα. Όμως, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής χάρισε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από το μπάνιο τους σε παραλία της περιοχής, και μας επιβεβαίωσε πως περνούν... τέλεια.

pique 6e625


Οι δυο τους ποζάρουν από την απόμερη παραλία, ενώ δείχνουν να χαίρονται τη στιγμή όσο τίποτε άλλο. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού οι ανέμελες στιγμές που έχουν μαζί ως ζευγάρι θα είναι σίγουρα ελάχιστες, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο τους απορροφούν πολύ από το χρόνο τους. Ελπίζουμε να περάσουν τέλεια, μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώην του πρίγκιπα Harry με νέο σύντροφο! Δείτε τον... αντικαταστάτη του!

O πιο χαζομπαμπάς... του κόσμου!Ο David Beckham λατρεύει τη μικρή Ηarper και μας το δείχνει