Gwyneth Paltrow VS Hillary Clinton: Η απόλυτη διάσημη κόντρα μόλις ξεκίνησε

Γωγώ Φούντα
Gwyneth Paltrow VS Hillary Clinton: Η απόλυτη διάσημη κόντρα μόλις ξεκίνησε

Mα τι στο καλό έχουν να χωρίσουν αυτές οι δύο;

Βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε: Τι θα μπορούσε έστω και κάποια στιγμή, να χωρίσει τη Gwyneth Paltrow και την Hillary Clinton; Αν σκεφτήκατε τον Chris Martin-εντάξει δεν είναι και τόσο σέξι πια για να πλακώνονται οι γυναίκες για χάρη του-πέσατε μόλις έξω! Ρόλος δεν είναι, οπότε κάτι αλλο σκοτεινό έχει μπει ανάμεσα στις δύο κυρίες και έχει αναστατώσει την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

83869859 05cc1

Kι όμως, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, η κόντρα τους είναι πολιτική και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. H Hillary που λέτε, όπως όλα δείχνουν, θα λάβει το Χρίσμα των Δημοκρατικών, κάτι που σημαίνει ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ.

H Gwyneth από την άλλη, έχει ενεργοποιηθεί αρκετά τελευταία όσον αφορά στον πολιτικό χώρο, μιας και πέρυσι διοργάνωσε μία άκρως πετυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την καμπάνια του Προέδρου Obama. Κάτι που όπως η ίδια πιστεύει, της δίνει το δικαίωμα να έχει άποψη για διάφορα θέματα που αφορούν στο κόμμα των Δημοκρατικών, κάτι που φυσικά δεν αρέσει καθόλου στη Hillary.

latest d34f3

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει και την απομάκρυνσή της μιας και θεωρεί ότι είχε μετατρέψει την εκδήλωση για τον Obama σε προσωπικό της show, κάτι που φυσικά δεν είχε εκτιμήσει καθόλου. Η Gwyneth από την πλευρά της αντιδρά, αλλά εμείς θα της προτείναμε να χαλαρώσει λίγο, γιατί η Hillary δεν είναι μία απλή γυναίκα. Με λίγα λόγια θα έρθει δεύτερη και... καταϊδρωμένη!