Σταματήστε ό,τι κάνετε: Σας έχουμε sneak peek από τη νέα ταινία του Jamie Dornan

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Σας έχουμε sneak peek από τη νέα ταινία του Jamie Dornan

Καρδούλες παντού

Μας είχε λείψει πολύ.
Η νέα ταινία του Jamie Dornan έχει τίτλο “Anthropoid” και δε θυμίζει σε τίποτα το χαρακτήρα που τον έκανε πασίγνωστο – αυτόν δηλαδή του σέξι Christian Grey. Ο Jamie συμπρωταγωνιστεί με το διάσημο ηθοποιό Cilllian Murphy, ο Sean Ellis σκηνοθετεί και μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια εικόνα από τις σκηνές της ταινίας.
Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι σήμερα, που η πρώτη φωτογραφία από την ταινία που αφορά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

anthropoid 98503


Η ταινία(είναι θρίλερ) διαδραματίζεται το 1941, όταν η Τσεχοσλοβακία ήταν υπό την κατοχή των Ναζί και κυβερνούταν από τον Reinhard Heydrich των SS, έναν άνδρα που είχε το παρατσούκλι «Ο Σφαγέας της Πράγας». Δύο Τσέχοι στρατιώτες προσπαθούν να τον δολοφονήσουν – ο Jamie και ο Cillian - και όλα τα υπόλοιπα περιμένουμε να τα δούμε στο τρέιλερ, που ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ.
O Dornan, μάλιστα, έχει δηλώσει για την ταινία: «(O χαρακτήρας του, Jan)Είναι ένας άνδρας με μια αποστολή και είναι μια αποστολή για τους σωστούς λόγους. Νιώθω πως ο Jan είναι ο χαρακτήρας που έχω ενσαρκώσει, ο οποίος είναι πιο κοντά στον εαυτό μου».


Το “Anthropoid” αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2016.

Διαβάστε ακόμα

Μακάρι να είναι αλήθεια: Ποιος σέξι ηθοποιός θα παίξει στο sequel του 50 Shades of Grey;

10 σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις δει – αν θες να λέγεσαι series maniac

fashiondiaries247.blogspot.com