Μα γιατί το έκανε αυτό; H Blake Lively θα σας αφήσει άφωνες με τις νέες της φωτογραφίες

Ερμιόνη Σαρρή
Μα γιατί το έκανε αυτό; H Blake Lively θα σας αφήσει άφωνες με τις νέες της φωτογραφίες

Η σταρ τείνει να γίνει...αγνώριστη

Η ηθοποιός μετά τη γέννηση της μικρής James έχει επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της. Το πρόγραμμά της είναι αρκετά δύσκολο και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Βαρκελώνη για κάποια γυρίσματα. Το κορίτσι όμως αυτό δεν είναι μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά, αφού καταφέρνει να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο και να περιπλανηθεί στους δρόμους της πόλης.

Η Blake Lively , όπως είδαμε στο προφίλ της στο instagram, έπαιξε με τους μίμους και το διασκέδασε με τη ψυχή της. Το μαύρο της φόρεμα όμως μας μαρτύρησε ότι η ηθοποιός έχει χάσει και άλλα κιλά και όσο πάει αδυνατίζει όλο και περισσότερο. Ομολογούμε πως είναι μία πανέμορφη γυναίκα, αλλά το θέμα αδυνάτισμα πρέπει να σταματήσει εδώ

blake lively instagram too slim 686e1



Και αν μας θεωρείτε κάπως υπερβολικές, η παρακάτω φωτογραφία της ηθοποιού θα μας δικαιώσει. Η Blake μέσα σε μία λίμνη ντοματοπολτού μας αφήνει να δούμε τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της. Πόσα κιλά θα χάσει ακόμα; Κατανοούμε το τρέξιμο της, αλλά πρέπει να φροντίσει και τη διατροφή της. Αλλιώς την είχαμε συνηθίσει και αλλιώς τη βλέπουμε.

2AF56BFC00000578-0-image-m-35 1438251079131 6aaf9

Blake μη μας απογοητεύσεις!