Πώς είπατε; Την παρακάτω είδηση σίγουρα θα σας πάρει ώρα για να τη συνειδητοποιήσετε

Γωγώ Φούντα
Πώς είπατε; Την παρακάτω είδηση σίγουρα θα σας πάρει ώρα για να τη συνειδητοποιήσετε

Αυτοί οι stars είναι γεμάτοι εκπλήξεις

Το σοκ του χωρισμού Charlize Theron-Sean Penn ήταν σίγουρα μεγάλο. Και παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι οι δύο αυτοί stars δε θα τελειώσουν έτσι απλά και θα είναι και πάλι μαζί, αυτοί διέψευσαν τις προβλέψεις και αποφάσισαν ο χωρισμός τους να είναι οριστικός.

Και αφού αυτή την περίοδο είναι και οι δύο singles-υποθέτουμε υπάρχουν πολλοί που τους διεκδικούν-μόλις έσκασε μία είδηση που αφορά στο Sean Penn, και είμαστε σίγουροι ότι αρχικά δε θα την πιστέψετε. Που λέτε, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η Madonna, η πρώην σύζυγος του Sean, έχει βάλει σκοπό ζωής να τον... κερδίσει πίσω!

58844 867de
article-1157780-03AEF55E000005DC-15 468x346 018bd

Μάλιστα, οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό, έχουν αρχίσει να έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια, δεν έκρυψε ποτέ της ότι συνέχισε να τον αγαπάει, ακόμα και μετά το χωρισμό τους. Το ακόμα πιο απίστευτο, είναι ότι η Madonna, όταν είχε πληροφορηθεί για τη σχέση του Sean με τη Charlize, έπεσε σε κατάθλιψη, γιατί κακά τα ψέματα, ήξερε ότι σε μία πιθανή σύγκριση, θα έβγαινε χαμένη.

1393873463 madonna-charlize-theron-sean-penn-zoom 5e23b

Kαι μιας και η Charlize, αποτελεί πια παρελθόν, η Madonna περνά στη αντεπίθεση, και στέλνει ασταμάτητα δώρα στον πρώην της-λογικά όπλα-για να τον δελεάσει! Πολλοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να είναι και πάλι μαζί. Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα. Είδατε που τελικά, το πισωγύρισμα, δεν είναι μόνο προνόμιο των... μη διασήμων;