Μήπως βιάζονται λιγάκι; Η Sandra Bullock & ο Bryan Randall δεν είναι ένα απλό ζευγάρι

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως βιάζονται λιγάκι; Η Sandra Bullock & ο Bryan Randall δεν είναι ένα απλό ζευγάρι

Καλέ, δεν τους προλαβαίνουμε

Εμείς σαν κορίτσια είμαστε υπέρ των σχέσεων και γενικώς του έρωτα. Μας αρέσει να βλέπουμε ερωτευμένους (αρκεί να απουσιάζουν τα ζουζουνίσματα), χαιρόμαστε όταν λαμβάνουμε προσκλητήρια γάμου και γενικώς είμαστε... θετικές. Αυτό όμως που μας παραξενεύει μερικές φορές είναι η ταχύτητα με την οποία «τρέχουν» κάποια ζευγάρια. Ναι, η σπόντα πηγαίνει προς Hollywood μεριά.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η Sandra Bullock έγινε το κορίτσι του Bryan Randall. Ο έρωτας αυτός όμως είναι τόσο κεραυνοβόλος που οι δυο τους ετοιμάζονται ήδη να συγκατοικήσουν. Θα μείνουν στο σπίτι της ηθοποιού, καθώς η ίδια θέλει να έχει υπό τη φροντίδα της τον 91 ετών πατέρα της. Δεν μπορεί να τον αφήσει μόνο του και εδώ να της πούμε ένα μπράβο.

2CAA139500000578-0-image-a-20 1442980149972 1 c154c 54a75

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. Η Sandra Bullock ετοιμάζεται να ξοδέψει 10εκατ. δολάρια και να συνεργαστεί με το νέο της σύντροφο. Θέλει να αναλάβουν μαζί ένα μπαράκι (το στέκι της βασικά) και έτσι να μοιράζονται ακόμη περισσότερα πράγματα. Μήπως όμως είναι ριψοκίνδυνο; Είναι τόσο λίγο μαζί.

Πάντως ό,τι και να γίνει, εμείς ξέρουμε πως δε μιλάμε για ένα απλό ζευγάρι, αλλά για τον πιο κεραυνοβόλο έρωτα της χρονιάς.