Ώρα για dubsmash: Οι Ελληνίδες Celebrities μας χαρίζουν άφθονο γέλιο (part 2)

Ερμιόνη Σαρρή
Ώρα για dubsmash: Οι Ελληνίδες Celebrities μας χαρίζουν άφθονο γέλιο (part 2)

Και το γέλιο... συνεχίζεται!

Δε θέλουμε να φανούμε υπερβολικές, αλλά είμαστε 100% σίγουρες ότι με το χθεσινό άρθρο με τα βιντεάκια του dubsmash πέσατε στα πατώματα και δακρύσατε από τα γέλια. Έχουμε επίσης την υποψία ότι τρέξατε αμέσως στη συγκεκριμένη εφαρμογή και γυρίσατε τα δικά σας μικρά και αστεία βιντεάκια.

Στο δεύτερο, λοιπόν, μέρος του μαραθώνιου γέλιου έχουμε περιλάβει την Ελένη Φουρέιρα, τη Δούκισσα Νομικού, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Αμαλία Κωστοπούλου. Μπορείτε να τις απολαύσετε άνετα και να γελάσετε με τη ψυχή σας (προσοχή αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο).

Έχετε ακούσει ποτέ την Ελένη Φουρέιρα να μιλάει σαν… μπουμπούλα. Αν όχι, χάνετε γιατί μπορεί να της λείπουν τα κοτσιδάκια, αλλά της παέι πολύ. Όσες φορές και αν πατήσαμε το repeat, το γελάκι μας το σκάσαμε.

Η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου ίσως και να είναι ο νούμερο ένα ρόλος που είδαμε τα τελευταία 10 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Οι απορίες της μας έδωσαν απλόχερα πολλές στιγμές γέλιου και για αυτό η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να τη μιμηθεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αχ και να είχαμε μερικά μωβ.

Το συγκεκριμένο βίντεο της Δούκισσας Νομικού το βρήκαμε από το προφίλ του dubsmash Greece και ακόμη και παραμορφωμένη κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά. Αν δεν έχεις πέσει στο κρεβάτι από πόνο φρονιμίτη, τότε ίσως και να μην την καταλάβεις. Άτιμο πράγμα οι φρονιμίτες, να τα λέμε και αυτά. Αχ, και να είχαμε μερικά μωβ!

Τέλος, η Αμαλία Κωστοπούλου είναι το κορίτσι που μιλά άπταιστα αγγλικά και καλεί την αστυνομία. Τι την κάνει όμως και το μετανιώνει. Ααα, δε σας λέμε, πατήστε το play και θα μάθετε.