H δήλωση αυτή της Cate Blanchett προβλέπεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Ερμιόνη Σαρρή
H δήλωση αυτή της Cate Blanchett προβλέπεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Ο κόσμος των social media βγάζει τα σπαθιά στη φόρα

Διανύουμε μία εποχή που τα social media έχουν κατακτήσει για τα καλά τις ζωές μας. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτά και σχεδόν όλοι έχουμε και έναν social λογαριασμό. Άλλοι παίζουμε με τα φίλτρα του instagram, μερικοί ψάχνουμε τους παλιούς μας συμμαθητές μέσα από τα facebook, κάποιοι μαθαίνουν τα πολιτικά νέα μέσω twitter και γενικώς είμαστε... συνδεδεμένοι. Το ίδιο βέβαια και οι σταρς του Hollywood , αφού τα social media είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να έρθουν πιο κοντά με τους θαυμαστές τους.

Το δεχόμαστε-και το σεβόμαστε- ότι η Cate Blanchett είναι στην αντίπερα όχθη και τάσσεται ενάντια στον κόσμο αυτό. Η δήλωσή της όμως προβλέπεται να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού όπως είπε δεν καταλαβαίνει γιατί οι ενήλικες ασχολούνται με κάτι τόσο... τιποτένιο (θα το πούμε ευγενικά). Θεωρεί την κοινωνία αυτή κάπως αξιολύπητη, αφού ο καθένας ψάχνει εκεί μέσα την επιβεβαίωση.

2D2B543B00000578-0-image-a-16 1444258548082 eaefd

Είπε για παράδειγμα, πως οι γυναίκες ιδιαίτερα βγάζουν φωτογραφίες, τις ανεβάζουν και έτσι τσεκάρουν αν έχουν πέραση. Εντάξει, δεν έχει και απολύτως άδικο, αλλά ίσως έπρεπε να είναι πιο φειδωλή στις δηλώσεις της.