Η Kate Hudson δείχνει το πρόβλημα ακμής της και εμείς την αγαπάμε λίγο περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Η Kate Hudson δείχνει το πρόβλημα ακμής της και εμείς την αγαπάμε λίγο περισσότερο

Και κάπως έτσι μας έφτιαξε την μέρα

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει σε κάθε εμφάνισή της να αγγίζει την τελειότητα, δε θέλει και πολλή προσπάθεια εδώ που τα λέμε, αλλά είναι και κάποιες μέρες, που όπως όλα τα κορίτσια, έχει κι αυτή τα θεματάκια της. Αναφερόμαστε φυσικά στην αγαπημένη σας Kate Hudson και την τελευταία της εμφάνιση, η οποία μας έκανε να τη συμαθήσουμε λίγο περισσότερο.

Η Kate Hudson μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της! Γιατί κλαίει η σταρ;

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία φημολογείται ότι βγαίνει με τον 23χρονο Nick Jonas εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, και παρόλο που για ακόμη μία φορά ήταν όμορφη και εντυπωσιακή, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε ότι στο πρόσωπό της φαινόταν έντονα το πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζει.

kate-hudson-no-makeup-photos-01 a15f2

Πρόβλημα που δεν έκανε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρύψει, και στο σημείο αυτό θα της πούμε ένα μεγάλο μπράβο γιατί δίνει κουράγιο σε όλες εμάς, που μπορεί σήμερα να ξυπνήσαμε με ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο και να πέσαμε σε κατάθλιψη.

kate-hudson-no-makeup-photos-02 d2ab7
kate-hudson-no-makeup-photos-05 0a208

Η Kate Hudson δίνει την απάντησή της για τον μυστηριώδη άντρα που τη συνοδεύει

Όπως καταλαβαίνετε, τα δερματικά θέματα είναι κάτι που αντιμετωπίζουν ακόμα και οι πιο διάσημες καλλονές του Hollywood οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι περιποιούνται την εμφάνισή τους πολύ περισσότερο από εμάς. Μήπως σας φτιάξαμε τη Δευτέρα ή όχι ακόμα;