Οι πιο αμήχανες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των stars

Οι πιο αμήχανες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των stars

Περίεργες ερωτήσεις, αλλόκοτες αντιδράσεις και γενναίες δόσεις άβολων στιγμών σε 7 μόνο βίντεο.

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Nicole Scherzinger στη Wendy Williams (όπου η παρουσιάστρια ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην 37χρονη καλεσμένη της ότι έφαγε τα καλύτερά της χρόνια με τον Lewis Hamilton και υπονόησε ότι πρέπει να βιαστεί να κάνει μια νέα σχέση αν θέλει γίνει μητέρα), θυμηθήκαμε άλλες 6 επικά άβολες τηλεοπτικές στιγμές μεγάλων stars.

{youtube}b7Wh3fl3_DQ{/youtube}

Cara Delevingne
Τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας της, «Paper Towns», η Cara Delevingne βρέθηκε να μιλά σε ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή «Good Day Sacramento», ωστόσο η συνέντευξη είχε αναπάντεχη εξέλιξη: Με το 23χρονο μοντέλο να απαντά στις ερωτήσεις κάπως άτονα, ένας από τους παρουσιαστές σχολίασε: «Σε είχα δει πριν από δύο εβδομάδες στην τηλεόραση να μιλάς για την ταινία και φαινόσουν πολύ πιο ενθουσιασμένη από ό,τι τώρα. Είσαι απλά κουρασμένη;». Μην κρύβοντας την έκπληξή της με το σχόλιο, η Delevingne απάντησε ότι δεν είναι λιγότερο ενθουσιώδης από τότε, αλλά «ίσως είναι απλά επειδή είναι πρωί». «Τότε να σε αφήσουμε να πας να κοιμηθείς ή να πιεις κανένα Red Bull» αποκρίθηκε η κεντρική παρουσιάστρια, με τη διάσημη καλεσμένη να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της και τη συνέντευξη να διακόπτεται απότομα.


{youtube}yfzmaPjd4zA{/youtube}

Robert Downey Jr
Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Robert Downey Jr είχε αποχωρήσει ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συνέντευξη που έδινε στον Krishnan Guru-Murthy του Channel 4: Ο δημοσιογράφος, που υποτίθεται ότι έπρεπε να μιλήσει για λίγα λεπτά με τον διάσημο ηθοποιό σχετικά με την ταινία «The Avengers: Age of Ultron», επέμεινε να κάνει αδιάκριτες προσωπικές ερωτήσεις, με αποκορύφωμα εκείνη σχετικά με το πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η σχέση του σταρ με τον πατέρα του στη μετέπειτα εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.


{youtube}gYrporR9hHE{/youtube}

Quentin Tarantino
Ο ίδιος δημοσιογράφος είχε καταφέρει το 2013 να εξοργίσει και τον Quentin Tarantino, ρωτώντας τον πώς γίνεται ένας άνθρωπος που αρέσκεται να παρακολουθεί βίαιες ταινίες, όπως αυτές του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου και σκηνοθέτη, να μην υιοθετεί τη βία και στην προσωπική του ζωή.


{youtube}u7ER_q0B1-I{/youtube}

Paris Hilton
Το 2011, η Paris Hilton, που είχε δει ήδη τις «μετοχές» της στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος, όπως και τα νούμερα τηλεθέασης των reality shows της, να πέφτουν, αποχώρησε ενοχλημένη από συζήτηση με δημοσιογράφο του ABC, όταν εκείνος τη ρώτησε αν φοβάται πως ο κόσμος έχει πάψει να ενδιαφέρεται για εκείνη.


{youtube}WoOoXQFUiWo{/youtube}

Bruce Willis
Λίγο «αποσυντονισμένος» φαινόταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον δημοσιογράφο Jamie Edwards το 2013, ο Bruce Willis. Εκείνος και η Mary-Louise Parker είχαν κληθεί να μιλήσουν για την ταινία «Red 2», αλλά το αποτέλεσμα ήταν 5 λεπτά αμηχανίας που τελείωσαν με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά σε ερώτηση σχετικά με το πόσο του αρέσει η οδήγηση κάπως έτσι: «Βασικά, σκέφτομαι την οδήγηση και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτή τη συνέντευξη».


{youtube}6viUMICL31E{/youtube}

Tom Cruise
Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε ένα αφιέρωμα σε αμήχανες τηλεοπτικές στιγμές χωρίς μια αναφορά στον Tom Cruise και στην πιο αλλόκοτη από τις αλλόκοτες συνεντεύξεις του: Τον Μάιο του 2005, ο Mr Mission Impossible κλήθηκε στο show της Oprah Winfrey και στη διάρκεια της συζήτησης δεν σταμάτησε να γελά μόνος του και να φωνάζει πόσο ερωτευμένος είναι με την Katie Holmes, πηδώντας πάνω στον καναπέ, μπροστά στην έκπληκτη παρουσιάστρια.
(SPOILER: Το βίντεο τελειώνει με τον Tom Cruise να ορμά στα παρασκήνια και να φέρνει σηκωτή την Katie Holmes στο πλατό).


Enjoy:


{youtube}qQgXEkL3NV4{/youtube}

Δες ακόμα:

Οι πιο ντροπιαστικές selfies των stars: 8 διάσημα instagram fails