Ο σταρ εμπνεύστηκε το νέο του τραγούδι από την πρώην σύντροφό του;

Ο σταρ εμπνεύστηκε το νέο του τραγούδι από την πρώην σύντροφό του;

Σίγουρα, δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο για τη νέα του σχέση 

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα έδειχνε φουλ ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο, Annabelle Wallis, με την οποία δε σταματά να κάνει τις εξόδους του και να φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος, έχοντας αποκτήσει μια... άνευ προηγουμένου διαχυτικότητα, ο Chris Martin μόλις κυκλοφόρησε με τους Coldplay ένα νέο single, του οποίου οι στίχοι λέγεται πως απευθύνονται όχι στην ηθοποιό, όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά... στην πρώην του, Jennifer Lawrence.

Celebrities-for-hire cfd3a


Ανάμεσα στους στίχους του νέου κομματιού, με τίτλο «Adventure Of A Lifetime», αναφέρεται: «Νιώθω την καρδιά μου να χτυπά. Νιώθω την καρδιά μου κάτω από το δέρμα μου. Επειδή με κάνεις να νιώθω ξανά ζωντανός», με πολλούς να πιστεύουν πως ο τραγουδιστής εμπνεύστηκε από το ειδύλλιό του με τη διάσημη ηθοποιό, μιας και ήταν η πρώτη του σχέση ύστερα από 12 χρόνια γάμου με την Gwyneth Paltrow, και προφανώς του ξύπνησε ξανά έντονα συναισθήματα.

Coldplay adc2e


Να είναι όντως έτσι; Κι αν ναι, τι έχει να πει για όλα αυτά η Annabelle; Βέβαια, καλλιτεχνική έμπνευση είναι αυτή, τι να κάνεις; Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις το νέο αυτό τραγούδι, για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Η στιγμή που περιμέναμε! H πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός!

Δυσάρεστα νέα για την Mariah Carey!Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον James Packer