Η Taylor Swift σίγουρα θα ζηλέψει την Katy Perry μετά από αυτή την είδηση!

Η Taylor Swift σίγουρα θα ζηλέψει την Katy Perry μετά από αυτή την είδηση!

Η Katy Perry κατάφερε να εκθρονίσει την πριγκίπισσα της ποπ

Είναι γνωστό πως οι δύο stars δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις(ή, για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, ότι μισεί η μία την άλλη) και είναι σχεδόν βέβαιο πως η Taylor Swift θα γίνει πράσινη από τη ζήλια της με αυτή την είδηση: Η Katy Perry κατάφερε να εκθρονίσει την "TayTay" και να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στο χώρο της μουσικής για τη χρονιά που μας πέρασε!

Δες επίσης: Katy Perry: Αυτή είναι η ωραιότερη αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της!

Η μελαχρινή καλλονή, μέσα σε ένα χρόνο, έβγαλε 135 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια, από την πολύ επιτυχημένη περιοδεία της, "Prismatic", αλλά και τα ακριβά της συμβόλαια με εταιρείες όπως οι Coty, Claire's και Covergirl. Η ίδια, μιλώντας στο Forbes, αναφέρει πως δε ντρέπεται καθόλου για την επιτυχία της και πως ξέρει ότι η δουλειά είναι δουλειά: "Είμαι επιχειρηματίας, δε θέλω να μη μιλάω γι' αυτό. Βασικά, θέλω να αρπάζω κάθε ευκαιρία".

Από την άλλη πλευρά, η Swift δεν είχε τόση "τύχη", όση η Perry, καθώς κατάφερε να βγάλει περίπου στα 80 εκατομμύρια δολάρια, παρά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία της, αλλά και το άλμπουμ της, "1989".

Συγχαρητήρια, Katy!