Αυτές είναι οι 10 χειρότερες παραμορφώσεις διασήμων από πλαστικές επεμβάσεις

Αυτές είναι οι 10 χειρότερες παραμορφώσεις διασήμων από πλαστικές επεμβάσεις

Οι φωτογραφίες που δείχνουν το «πριν» και το «μετά» αποδεικνύουν ότι αυτοί οι stars έχασαν το μέτρο

Η ανταγωνιστική σχέση με τον χρόνο και η εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση οδηγούν συχνά σε λανθασμένες αποφάσεις. Και αυτοί οι 10 διάσημοι άνθρωποι έκαναν σίγουρα κάποιες αμφιλεγόμενες επιλογές:

Meg-Ryan fa3fd

Meg Ryan
Αφήνοντας πίσω της το γλυκό πρόσωπο με το οποίο έγινε διάσημη σε ταινίες όπως το «Top Gun» (1986) και το «When Harry Met Sally» (1989), η 54χρονη ηθοποιός αποτελεί πλέον ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα προς αποφυγή.

Pamela-Anderson1 5bf98


Pamela Anderson
Εκτός από τις περιβόητες αυξομειώσεις που έχει κάνει στο στήθος της, η πρώην σταρ του Baywatch έχει δυστυχώς πειράξει και το πρόσωπό της.

Donatella-Versace 468fa


Donatella Versace
Κανείς δεν είναι σίγουρος πόσες επεμβάσεις έχει κάνει η Ιταλίδα σχεδιάστρια, αλλά έχει σίγουρα πει το «ναι» σε facelifts, εμφυτεύματα ή ενέσεις στα χείλη και πλαστική στη μύτη της.

Priscilla-Presley a7239


Priscilla Presley
Η πρώην σύζυγος του θρυλικού Elvis Presley έχει υποκύψει αρκετές φορές στα θέλγητρα των αισθητικών επεμβάσεων.

Courtney-Love1 34cb0


Courtney Love
Το ίδιο και η χήρα ενός άλλου θρύλου, του Kurt Cobain.

Cher-plastic-surgery b1f79


Cher
Στα 69 της, η τραγουδίστρια είναι πλέον εθισμένη στην πλαστική χειρουργική. Μεταξύ άλλων έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει facelift, ενέσεις botox και ρινοπλαστική.

Daryl-Hannah deeb9


Daryl Hannah
Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει υπάρξει μια από τις ομορφότερες γυναίκες της μεγάλης οθόνης, έχει αλλοιώσει επίσης σημαντικά τα χαρακτηριστικά της.

Fergie 3f3d0

Fergie

Αν και είναι μία από τις νεότερες γυναίκες στη λίστα, η 40χρονη τραγουδίστρια φημολογείται ότι έχει επέμβει στο πρόσωπό της με ρινοπλαστική, ενέσιμα εμφυτεύματα στα χείλη και στα μάγουλα και, φυσικά, με botox.

Melanie-Griffith 7e349

Melanie Griffith
Η 58χρονη σταρ δεν έχει παραδεχθεί ποτέ ότι έχει ξαπλώσει στο τραπέζι του πλαστικού, ωστόσο φαίνεται πως έχει κάνει επεμβάσεις σχεδόν σε όλο το πρόσωπό της.

what-did-these-celebs-look-like-before-plastic-surgery-361704632-mar-26-2013-1-600x500 d802f


Mickey Rourke
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που, χάρη στην ανασφάλειά τους, παραμορφώνονται εξαιτίας των επεμβάσεων, αλλά και οι άνδρες: Ο Mickey Rourke είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Δες ακόμα:

Οι πιο αμήχανες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των stars: Περίεργες ερωτήσεις, αλλόκοτες αντιδράσεις και γενναίες δόσεις άβολων στιγμών σε 7 μόνο βίντεο.