Αντέχετε; Οι λεπτομέρειες για το χωρισμό της Gwen Stefani θα σας αφήσουν άφωνους

Γωγώ Φούντα
Αντέχετε; Οι λεπτομέρειες για το χωρισμό της Gwen Stefani θα σας αφήσουν άφωνους

Η αλήθεια είναι πιο πιπεράτη από όσο μπορείτε να φανταστείτε

Και πάνω που όλοι αναρωτιόμασταν τι μπορεί όντως να έγινε με το γάμο της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale και διαλύθηκε κακήν κακώς, έρχονται στο φως νέες πληροφορίες, οι οποίες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και μετατρέπουν τη διάσημη τραγουδίστρια στο θύμα της υπόθεσης.

Που λέτε, ο Gavin, σύμφωνα πάντα με τις αποκαλύψεις, τα τελευταία τρία χρόνια, διατηρούσε σχέση με τη νταντά της οικογένειας (μα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε), σχέση που αποκαλύφθηκε όταν η Gwen βρήκε μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του.

Το παράλογο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι η νταντά-αράχνη Mindy Mann, άγνωστης ηλικίας μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα κάτω από 30, είναι ένα πιστό αντίγραφο, θα μας επιτρέψετε να πούμε... κακέκτυπο της Stefani, μιας και οι φωτογραφίες που δίνει η Daily Mail σήμερα στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν ότι η νεαρά, ντυνόταν, χτενιζόταν και βαφόταν ακριβώς σαν την αφεντικίνα της.

b2e626496658a3bef5d95c5e9d3c72d76ec1c968 cc4ae

Ίσως βέβαια αυτός να ήταν και ο λόγος που ο Gavin ασχολήθηκε μαζί της 3 ολόκληρα χρόνια, ίσως να ασχολείται και ακόμα, εκτός πια αν αυτός ο ίδιος της είχε ζητήσει κάτι τέτοιο (Jessus). Η Mindy λοιπόν, δούλευε για την οικογένεια από το 2008, και μάλιστα φαινόταν ότι την λατρεύει κιόλας, μιας και ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες στο Instagram με το διάσημο ζευγάρι και τα παιδιά του. Εμείς σίγουρα ξέρουμε σε ποιο μέλος είχε αδυναμία!

Η στιγμή που περιμέναμε! H πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός!

Πάντως στο σημείο αυτό να συμβουλεύσουμε τις διάσημες κυρίες, αν μας ακούνε φυσικά, από τούδε και στο εξής, να προτιμούν άντρες νταντάδες, γιατί ο μεσήλικας σύζυγος που βαριέται τη ζωή του θα βρει τον πιο κοντινό στόχο για να την κάνει την κουτσουκέλα. Και αυτή είναι πάντα η Χολιγουντιανή νταντά έτοιμη για όλα.

Α και κάτι τελευταίο: Η Gwen είναι σαφώς πιο όμορφη.