Wow! Έχεις δει τον κούκλο σωματοφύλακα της Adele που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral;

Wow! Έχεις δει τον κούκλο σωματοφύλακα της Adele που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral;

Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, να περάσει απαρατήρητος με τέτοια εμφάνιση;

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία σταρ που δείχνει να έχει περάσει από... διαγωνισμό ομορφιάς τον σωματοφύλακά της. Είναι συχνό φαινόμενο τελευταία στη σόοπυμπιζ, οι bodyguards, πολλές φορές να μαγνητίζουν τα βλέμματα, ακόμα περισσότερο και από τις σταρς που προστατεύουν. Και σε αυτή την περίπτωση, έγινε κάτι αντίστοιχο.


Το γεγονός ότι ο σωματοφύλακας της Adele έχει υπάρξει... Mr. Ευρώπη, μας κάνει εξ αρχής να καταλάβουμε το λόγο που τις τελευταίες μέρες έχει βάλει... φωτιά στο διαδίκτυο και έχει αποτελέσει ένα ακόμα viral. Ο σούπερ σέξι, 35χρονος Ολλανδός, Peter van der Veen, είναι εκείνος που εδώ και λίγο καιρό συνοδεύει τη διάσημη τραγουδίστρια σε κάθε της βήμα και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα social media. Και φυσικά, όχι άδικα, μιας και η εμφάνισή του θα μπορούσε να είναι το απόλυτο όνειρο κάθε γυναίκας.

adele hot bodyguard lead 105d7


Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον εν λόγω κύριο, αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει σωματοφύλακας της Lady Gaga. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, είχε μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον, με την βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε θαυμαστή της τελευταίας. Πάντως, είναι ένας από τους πιο hot bodyguards που έχουμε δει!

yutg 56fa8

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyoncé έζησε την πιο άβολη στιγμή ever με μια απλή γνωριμία και την... ατάκα που άκουσε!

Wow! Η Kendall Jenner καταφέρνει να είναι super sexy ακόμα και μέσα στην πιο αστεία στολή!