Είναι η Jennifer Lawrence η πιο cool star στον κόσμο; Ναι, είναι.

Είναι η Jennifer Lawrence η πιο cool star στον κόσμο; Ναι, είναι.

Και αυτές οι απολαυστικές δηλώσεις της το αποδεικνύουν.

Η Jennifer Lawrence είναι η πιο «ανθρώπινη» a-lister σε αυτόν τον γαλαξία και το έχει αποδείξει αρκετές φορές διακωμωδώντας τον εαυτό της, μερικές φορές τρώγωντας τούμπες σε επίσημα events και πάρα πολλές φορές κάνοντας δηλώσεις που μπορούν κάλλιστα να προστεθούν ως τα πιο εύστοχα παραδείγματα στο λήμμα «cool». Στις τελευταίες είναι αφιερωμένο αυτό το post.

{youtube}-X9kGTDfgaA{/youtube}


«Δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου fashion icon, γιατί στην πραγματικότητα με ντύνουν επαγγελματίες στυλίστες. Είναι σαν να λες σε μια μαϊμού να χορέψει και αυτή χορεύει, εκεί, πάνω στο κόκκινο χαλί. Μάλλον θα με έλεγα περισσότερο μαϊμού λοιπόν, παρά fashion icon».


«Σε ένα event, η Helena Bonham Carter και ο Jeff Bridges με χαιρέτισαν από μακριά. Και φυσικά σκέφτηκα ότι είναι παράλογο να με χαιρετούν αυτοί οι δύο άνθρωποι, οπότε κι εγώ απλά έμεινα να τους κοιτάζω επίμονα. Τους κοιτούσα και τους δυο (και δεν τους χαιρέτησα). Φαντάζομαι ότι σκέφτηκαν “Ok, κούλαρε”».


«Σιχαίνομαι να λέω ότι μου αρέσει να κάνω γυμναστική. Σχεδόν θέλω να ρίξω μια μπουνιά σε όποιον δηλώνει κάτι τέτοιο. Αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως το να μπαίνω σε φόρμα για χάρη μιας ταινίας μου αρέσει, γιατί στην πραγματικότητα το κάνουν οι άλλοι για μένα. Έρχονται, μου λένε “Να ο προπονητής σου” και “Αυτά είναι όσα μπορείς να τρως”. Πάντως εγώ δίαιτα δεν κάνω. Κάνω γυμναστική, αλλά όχι δίαιτα. Άλλωστε, δεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να δουλέψει όταν πεινάει».


«Είναι σχεδόν σαν, υποσυνείδητα, να μη θέλω να δουλεύω άλλο, οπότε προσπαθώ να καταστρέψω την καριέρα μου. Για παράδειγμα, είπα πρόσφατα σε έναν δημοσιογράφο ότι είμαι έγκυος. Ήταν μάλιστα από τους New York Times. Και ο μάνατζέρ μου με πήρε τηλέφωνο φωνάζοντας “Για το Θεό, είναι οι New York Times. Σοβαρέψου!”».

1 67c91


Μετά την περίφημη πτώση της στα σκαλιά της σκηνής των Oscar: «Είστε όρθιοι και με χειροκροτάτε μόνο επειδή μόλις έπεσα και έγινα απολύτως ρεζίλι, παρ’ όλα αυτά σας ευχαριστώ».


«Όταν θέλω πολύ ένα ρόλο, δεν ξέρω πώς ακριβώς να φερθώ. Πώς να πω στον σκηνοθέτη ότι έχω πάθει εμμονή με αυτόν τον ρόλο και θα έκανα τα πάντα για να είμαι στην ταινία του; Για παράδειγμα, ήθελα να γράψω σε έναν συγκεκριμένο σκηνοθέτη ένα γράμμα, και έτσι αποφάσισα να στείλω μια χειρόγραφη επιστολή. Και μετά σκεφτόμουν “Πόσοι άνθρωποι να του έχουν στείλει χειρόγραφη επιστολή;”, “Θα φανεί εντελώς χαζό;”, “Αλλά τι να κάνω; Να κοιμάμαι στα σκαλιά του σπιτιού του μέχρι να συμφωνήσει να μου δώσει τον ρόλο;”».


Όταν κέρδισε τον τίτλο της «Πιο Σέξι Γυναίκας Στον Κόσμο» από το περιοδικό FHM: «Ξέρω ότι με κοροϊδεύετε. Και ξέρω την αλήθεια. Η Beyonce είναι η βασίλισσα του σύμπαντος».


«Όταν ο Josh (σ.σ.: Josh Hutcherson, ο συμπρωταγωνιστής της στους “Αγώνες Πείνας”) μου λέει “Δεν νομίζω ότι πρέπει αυτή τη σκηνή να την παίξεις έτσι”, του απαντάω “Α, ναι; Θες να το πεις αυτό στο Oscar μου;”»

o JENNIFER LAWRENCE facebook ac435


«Πάντα αισθάνομαι εντελώς ηλίθια όταν ταξιδεύω στην πρώτη θέση, γιατί νιώθω σαν παιδάκι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους τύπους γύρω μου. Όλοι διαβάζουν την εφημερίδα τους ή κοιτάνε το laptop τους κι εγώ απλά σκέφτομαι “Μήπως να ζητήσω να μου φέρουν νερομπογιές;”».


«Έλεγα πολλά ψέματα όταν ήμουν μικρή. Ήμουν παθολογική ψεύτρα. Νομίζω ότι ήθελα απλά να “βγω πάνω” από όποιον μου έλεγε κάτι. Έτσι, όταν κάποιος μου έλεγε για παράδειγμα “Πω πω, σήμερα πονάνε τα πόδια μου”, εγώ του απαντούσα “Εμένα θα μου τα ακρωτηριάσουν την άλλη εβδομάδα”. Στην πραγματικότητα, ακριβώς έτσι έμαθε η μαμά μου για το πρόβλημά μου με τα ψέματα. Ήρθε μια μέρα στο σχολείο και της είπαν “Θεέ μου, είναι τόσο κρίμα αυτό που συμβαίνει στη Jennifer, που θα χάσει τα πόδια της”! Και εκείνη φυσικά με έβαλε να της τα πω όλα. Έπρεπε να της πω για όλα εκείνα τα ψέματα που είχα αραδιάσει κατά καιρούς. Οπότε ξαφνικά με άκουγε να της λέω “Να, τους έχω πει ότι ο μπαμπάς είναι καπετάνιος, ότι είμαστε εκατομμυριούχοι, ότι είσαι έγκυος, ότι θα μου ακρωτηριάσουν τα πόδια γιατί έχω ένα πρόβλημα, ότι στειρώνω γάτες...”. Σήμερα δεν μπορώ πλέον να πω ψέματα. Νιώθω τρομερό άγχος όταν το κάνω».


«Δεν μου αρέσει να βγαίνω πολύ έξω. Είμαι λίγο σαν γιαγιά σε αυτά. Βλέπω ανθρώπους να βγαίνουν μετά τις 11 το βράδυ και σκέφτομαι “Μα δεν κουράζονται ποτέ αυτά τα παιδιά;”. Και όταν τελικά είμαι έξω, σκέφτομαι μόνο τον καναπέ μου».

Jennifer Lawrence Oscars 2014 664c6

«Έχω πάντα για μένα την ιδέα ότι είμαι τόσο ωραία όσο ένα μοντέλο της Victoria's Secret. Μέχρι που βλέπω κατάματα την αλήθεια και μένω κάθε φορά έκπληκτη».

Δες ακόμα:

Οι πιο αμήχανες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των stars: Περίεργες ερωτήσεις, αλλόκοτες αντιδράσεις και γενναίες δόσεις άβολων στιγμών σε 7 μόνο βίντεο.