Beyonce & Jay Z: Οι νέες αποκαλύψεις για τον γάμο τους

Beyonce & Jay Z: Οι νέες αποκαλύψεις για τον γάμο τους

Λίγο μετά τη μετακόμισή τους σε νέα έπαυλη

Για άλλη μία φορά, η Beyonce και ο Jay Z βρίσκονται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων, τα οποία αναφέρουν ότι το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό.


Οι δυο τους μετακόμισαν στις αρχές Νοέμβρη σε μια νέα έπαυλη στο Beverly Hills και τώρα το radaronline αποκαλύπτει πως οι δύο stars της μουσικής βιομηχανίας κοιμούνται, στο νέο τους σπίτι, σε χωριστές κρεβατοκάμαρες: «Έχει ο καθένας το δικό του δωμάτιο. Κοιμούνται σε κρεβατοκάμαρες που βρίσκονται στις δύο άκρες ενός τεράστιου διαδρόμου και, ανάμεσά τους, βρίσκεται το δωμάτιο της κόρης τους» λέει στο radaronline άνθρωπος που ανήκει στο πολυπληθές προσωπικό της έπαυλης.

holding met gala mario testino instagram roundup 9606e


Και όλα αυτά, τη στιγμή που τις τελευταίες εβδομάδες η Beyonce και ο Jay Z είχαν αρκετούς «ομηρικούς καυγάδες», όπως αναφέρει η ίδια πηγή. «Μια μέρα, είχαν έναν τεράστιο καβγά μπροστά σε όλους μας, σε σχέση με το πώς εκείνος διαχειρίζεται θέματα της μετακόμισης. Ο Jay Z τής είπε ότι ο μόνος λόγος που διάλεξαν αυτό το σπίτι ήταν επειδή εκείνη το ήθελε και όχι ο ίδιος. Και μετά της είπε ότι έχει μπουχτήσει με τη συμπεριφορά της και έχει βαρεθεί να τη βλέπει να φέρεται έτσι».


Και, παρόλο που το ζευγάρι έχει κάνει τα πάντα για να πείσει τα media ότι ο γάμος του είναι γερός, το δημοσίευμα επιμένει ότι τα προβλήματα στη σχέση αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τους δυο super stars σε οριστική ρήξη.

Wow! Έχεις δει τον κούκλο σωματοφύλακα της Adele που έχει γίνει viral;