Παραλίγο… τραγωδία: Το περιστατικό στο γαμήλιο ταξίδι της Aniston που την συγκλόνισε!

Παραλίγο… τραγωδία: Το περιστατικό στο γαμήλιο ταξίδι της Aniston που την συγκλόνισε!

Το αναπάντεχο γεγονός, που κανείς δεν περίμενε! 

Jennifer Aniston και Justin Theroux ενώθηκαν το καλοκαίρι με τα δεσμά του γάμου και πέρασαν 6 ολόκληρες εβδομάδες ειδυλλιακών διακοπών στα νησιά Bora Bora, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά τους, ως νεόνυμφο ζευγάρι. Ποιος θα πίστευε λοιπόν, πως αυτή η υπέροχη ατμόσφαιρα, παραλίγο να καταστραφεί, μια για πάντα, αφού ο σύζυγος της διάσημης σταρ, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, έφτασε κοντά... στο θάνατο!

cabo 2013 916bd


Τι ακριβώς συνέβη, όμως, και λίγο έλειψε οι διακοπές αυτές να μετατραπούν στην πιο τραγική στιγμή στη ζωή της ηθοποιού; Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού, ο 44χρονος ηθοποιός θέλησε να παρακολουθήσει μαθήματα scuba diving, στα καταγάλανα νερά της περιοχής. Αφού τόλμησε λοιπόν να κατέβει σε αρκετό βάθος, για πρώτη φορά, και ενθουσιάστηκε με την εξωτική ομορφιά του βυθού, που ήταν γεμάτος ψάρια και κοράλλια, συνειδητοποίησε πως η φιάλη οξυγόνου του ήταν σχεδόν άδεια και ήταν αδύνατο να προλάβει να επιστρέψει και πάλι στην επιφάνεια.

aniston theroux 01 768 1fd3d


Ευτυχώς, ο εκπαιδευτής του έσπευσε, αμέσως μόλις κατάλαβε πως βρισκόταν σε κίνδυνο, να τον βοηθήσει και έτσι το αναπάντεχο συμβάν είχε αίσιο τέλος. Σίγουρα, θα αποτέλεσε μία από τις χειρότερες αναμνήσεις του ταξιδιού αυτού, τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Jen, που είδε το σύζυγό της να κινδυνεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια προβλήματα; Η νέα εμφάνιση της Demi Moore μας έπεισε ότι είναι καλύτερα από ποτέ

Είναι αχώριστοι! Η έξοδος της Kατερίνας Καινούργιου με τον αδερφό της