Προβλήματα στον παράδεισο; 7 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους οι 2 σταρς χωρίζουν;

Προβλήματα στον παράδεισο; 7 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους οι 2 σταρς χωρίζουν;

Ας ελπίσουμε, οι φήμες να μην ισχύουν! 

Ο ερχομός του γιού τους, Silas, πριν από εφτά μήνες, φάνηκε να ολοκλήρωσε για τα καλά την ευτυχία του ήδη ερωτευμένου και αγαπημένου ζευγαριού, και έκτοτε, έδειχναν να είναι απόλυτα χαρούμενοι ως ζευγάρι, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά τους. Όμως, τα πράγματα, μάλλον δεν είναι τελικά όπως δείχνουν, αφού σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός τους, ο γάμος της Jessica Biel και του Justin Timberlake βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό του τέλος.

jessica biel justin timberlake a97e3


Τι είναι εκείνο που οδήγησε τα πράγματα στο απροχώρητο; Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο εξουσιαστικός και αυταρχικός χαρακτήρας του 34χρονου τραγουδιστή, είναι εκείνο που έχει κουράσει τη σταρ και την έχει κάνει να αποζητά την ελευθερία της, θέλοντας να απαλλαχθεί από τα δεσμά του. «Από τη στιγμή που γέννησε, απέκτησε αυτοπεποίθηση και θέλει να είναι περισσότερο δραστήρια», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους.

justin timberlake jessica biel marriage 1ae12


Αλήθεια ή φήμες; Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και εμείς, τουλάχιστον, δεν θέλουμε να τους δούμε χώρια!

Διαβάστε ακόμη:

Σιγά μη σκάσει: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το διαζύγιο!

Είναι αχώριστοι! Η έξοδος της Kατερίνας Καινούργιου με τον αδερφό της