Δείτε την υπερπολυτελή σουίτα του νοσοκομείου που γέννησε η Kim Kardashian!

Δείτε την υπερπολυτελή σουίτα του νοσοκομείου που γέννησε η Kim Kardashian!

Μέσα σε ένα από τα πιο ακριβά δωμάτια του Los Angeles

Η πολυπόθητη στιγμή για την Kim Kardashian ήρθε νωρίτερα από το αναμενόμενο, μιας και χθες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή της ευτυχία. Η γέννηση αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει περίπου στις 25 Δεκεμβρίου, όμως, ο μικρούλης φαίνεται πως... βιαζόταν να γνωρίσει την αγκαλιά της 35χρονης μητέρας του.


Και φυσικά, όταν μιλάμε για την εν λόγω διάσημη οικογένεια, όλα λαμβάνουν χώρα στα πιο πολυτελή μέρη, οπότε, το δωμάτιο που φιλοξενεί την Kim Kardashian αυτές τις μέρες δεν θα μπορούσε να μην είναι αντίστοιχο. Τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της υπερπολυτελούς σουίτας του νοσοκομείου Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles, όπου βρίσκεται από χθες, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

5 3ef2c


Στο ίδιο νοσοκομείο είχε γεννήσει και πριν τρία χρόνια την κόρη της, North West, ενώ πολλές είναι και οι υπόλοιπες celebrities που έχουν γίνει μητέρες στα δωμάτιά του. Ανάμεσά τους, η αδερφή της, Kourtney Kardashian , η Victoria Beckham, η Penelope Cruz, αλλά και η Kate Hudson.

1 953a9
2 cf182
3 69451


Το ημερήσιο κόστος ενός τέτοιου δωματίου στο νοσοκομείο κυμαίνεται από 2.800 έως 4.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως η ριάλιτι σταρ χαίρει άριστης εξυπηρέτησης και οι παροχές της σουίτας είναι αμέτρητες. Ανάμεσα σε αυτές τα... τρία υπνοδωμάτια –που τις μέρες αυτές είναι στολισμένα με μπλε μπαλόνια, για το ευτυχές γεγονός- και δύο μπάνια. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Kim θα έχει τέλεια διαμονή!

4 bf204
6 af6da
7 4699b

Διαβάστε ακόμη:

Μα είναι δυνατόν; Η σταρ δε νιώθει έτοιμη να παντρευτεί τον επί...17 χρόνια σύντροφό της!

Η αποκάλυψη της Kate Winslet για τον αξέχαστο ρόλο της στον Τιτανικό!