Η αποκάλυψη της Kate Winslet για τον αξέχαστο ρόλο της στον Τιτανικό!

Η αποκάλυψη της Kate Winslet για τον αξέχαστο ρόλο της στον Τιτανικό!

Τι πήγε στραβά με τον ρόλο της Rose;

Μπορεί να μετρά πλέον δύο δεκαετίες στο χώρο του κινηματογράφου, μπορεί οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει να είναι αμέτρητες, όμως για πάντα θα μένει χαραγμένος στη μνήμη μας ο πρώτος μεγάλος ρόλος στην καριέρα της Kate Winslet, που δεν είναι άλλος από εκείνον της Rose DeWitt Bukater, στον Τιτανικό.

perfection rose dewitt bukater 37021338 411 600 b3d30


Η ίδια γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρις σε αυτόν, οι μετοχές της στο Hollywood εκτοξεύθηκαν κατακόρυφα και το όνομά της ξεκίνησε τότε να αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα στα στούντιο ταινιών. Εκείνη όμως, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, δεν μπόρεσε ποτέ να χαρεί την επιτυχία αυτή.

2F10D9CC00000578 3346824 Leggy lady The 40 year old looked stunning in a pair of black he m 49 1449273479506 a313d


«Δεν μπόρεσα να απολαύσω την επιτυχία που γνώρισα από τον Τιτανικό, γιατί ήταν χειμαρρώδης», παραδέχτηκε η 40χρονη σταρ. Το νεαρό της ηλικίας της και η απειρία της με τη σόουμπιζ, σε συνδυασμό με τη μανιώδη και ξέφρενη επιτυχία της ταινίας δεν της επέτρεψαν να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και να απολαύσει την επιτυχία που γνώρισε η ταινία, πράγμα βέβαια που δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο σε ηθοποιούς που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην πρώτη τους δουλειά.

Διαβάστε ακόμη:

Προβλήματα στον παράδεισο; 7 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους οι 2 σταρς χωρίζουν;

Σιγά μη σκάσει: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το διαζύγιο!