Wow! Βλέπουμε για πρώτη φορά τον νεογέννητο Saint West σε φωτογραφία της οικογένειας!

Wow! Βλέπουμε για πρώτη φορά τον νεογέννητο Saint West σε φωτογραφία της οικογένειας!

Η Kourtney Kardashian μας χαρίζει το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο!

Λίγες ώρες πριν τη γιορτινή μέρα των Χριστουγέννων, η Kourtney Kardashian δημοσίευσε τη δική της χριστουγεννιάτικη κάρτα, που απεικονίζει σύσσωμη τη διάσημη οικογένεια Kardashian-Jenner. Η 36χρονη ριάλιτι σταρ, ευχήθηκε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς της φίλους, με έναν τρόπο αλλιώτικο από τα καθιερωμένα. Εκεί λοιπόν, που είχαμε συνηθίσει τους Kardashians να ποζάρουν μέσα στα γιορτινά τους ντυσίματα, η ίδια πόσταρε ένα σκίτσο αυτών, στο οποίο απεικονίζονταν όλοι τους, ανεξαιρέτως -με τους γαμπρούς της οικογένειας να βρίσκονται σε... δεύτερο πλάνο ως... χριστουγεννιάτικες μπάλες, συμπληρώνοντας απλά το, κατά τα άλλα, λιτό φόντο.

Ανάμεσα στα μέλη, και ο νεογέννητος Saint, φυσικά,τον οποίο κρατά η μητέρα του, Kim Kardashian, στην αγκαλιά της. Μάλιστα, θέλοντας να κάνει λίγο χιούμορ με το όνομα, που αποφάσισε το ζεύγος West να δώσει στο νέο μέλος της οικογένειας, τον παρουσίασε να φορά... φωτοστέφανο. Μήπως τελικά αυτή η οικογένεια έχει υπέρμετρη ματαιοδοξία -η ερώτηση είναι προφανώς ρητορική-;

saint christmas ba4e0

Πάντως, εμείς πλέον έχουμε μία πρώτη άποψη από το μικρό Saint, παρά το γεγονός πως δεν ήταν ακριβώς, αυτό που θα περιμέναμε. Έτσι, αναμένουμε σύντομα τη στιγμή που η Kim θα αποκαλύψει τον μικρούλη, το πιθανότερο μέσα από τα δικά της social media, μιας και αρνήθηκε τις μέχρι τώρα προτάσεις που τις έχουν γίνει για να φωτογραφήσει το γιο της, με αντάλλαγμα... περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πιστεύουμε ότι το λέμε, αλλά η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashians είναι...υπέροχη

Αγόρι ή κορίτσι; Chrissy Teigen και John Legend αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους!