Η Jennifer Lawrence έχει χιούμορ!Τη βραδιά που κέρδισε το όσκαρ έκλαψε για μία... πίτσα!

Η Jennifer Lawrence έχει χιούμορ!Τη βραδιά που κέρδισε το όσκαρ έκλαψε για μία... πίτσα!

Η διάσημη σταρ παραδέχεται, δύο χρόνια αργότερα, πως τη βραδιά των όσκαρ έκλαψε, όμως... για έναν αναπάντεχο λόγο!

Αναμφίβολα, η στιγμή που κρατάς το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια σου, αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες, ξεχωριστές και συναισθηματικές στιγμές στην καριέρα κάθε ηθοποιού. Κάπως έτσι, θα περιμέναμε να συμβεί και με τη ν Jennifer Lawrence, όταν κέρδισε το όσκαρ, το 2013. Εκείνο που την έκανε να κλάψει, ωστόσο, τη βραδιά εκείνη, δεν ήταν το τρομερό επίτευγμά της αλλά το λάθος της σε μία παραγγελία... πίτσας!

Η διάσημη ηθοποιός, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως τη βραδιά που κέρδισε το πολυπόθητο όσκαρ, γυρίζοντας στο σπίτι της, ξέσπασε σε κλάματα, αφού έκανε λάθος στην τηλεφωνική παραγγελία της πίτσας της! Βέβαια, όπως αποκάλυψε, αυτό ήταν το αποτέλεσμα όλης της πίεσης και του άγχους της βραδιάς.

18434C68000005DC 3380628 image a 62 1451594969692 83afc

Η Jen κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, ενώ παράλληλα, στον ευχαριστήριο λόγο της ξέχασε να αναφέρει το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας, πράγμα που την άγχωσε ακόμα περισσότερο. Και κάπως έτσι, στο δρόμο της επιστροφής με μία φίλη της, το μικρό λάθος που έκανε ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε κλάματα. Και είναι τόσο cool, που παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για τη βραδιά εκείνη!

Διαβάστε ακόμη:

Jenner- Styles:Τα πρώτα στιγμιότυπα του νέου έρωτα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Αυτές οι φωτογραφίες του Chris Hemsworth είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μπει τέλεια η χρονιά