Ρουβάς- Ζυγούλη: Υποδέχτηκαν το 2016 με την πιο γλυκιά οικογενειακή selfie!

Ρουβάς- Ζυγούλη: Υποδέχτηκαν το 2016 με την πιο γλυκιά οικογενειακή selfie!

Η οικογένεια Ρουβά ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Αποτελούν μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής σόουμπιζ, που λατρεύουμε να βλέπουμε. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι πάνω από όλα, δύο υπέροχοι γονείς, που φυσικά, φρόντισαν να αλλάξουν το χρόνο έχοντας στο πλευρό τους, τα τρία τους παιδιά, περνώντας ένα οικογενειακό, πρωτοχρονιάτικο βράδυ.

Μπορεί ο Σάκης να πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του, την περίοδο αυτή, στο Estate, με τους Onirama, όμως, προτού βρεθεί στο κέντρο για το εορταστικό πρόγραμμα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Εκείνος έχει στα χέρια του το γιο του, Aλέξανδρο, η Κάτια τη μικρή τους κόρη, Αριάδνη, ενώ η Αναστασία βρίσκεται ανάμεσά τους.

sakis rouvas xristougenna 500 fbd2c

«Ας υποδεχθούμε το 2016 με χαμόγελα, αγάπη, αισιοδοξία και με όλη μας τη δύναμη να ευχηθούμε και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη χρονιά για όλο τον κόσμο με υγεία, ειρήνη, ευημερία, προσωπική και συλλογική! Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», έγραψε ο Έλληνας σταρ, στέλνοντας τις καλύτερες ευχές για τη χρονιά που μόλις ήρθε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lawrence έχει χιούμορ!Τη βραδιά που κέρδισε το όσκαρ έκλαψε για μία... πίτσα!

Jenner- Styles:Τα πρώτα στιγμιότυπα του νέου έρωτα κάνουν το γύρο του διαδικτύου