Jennifer Lopez: Τα μυστικά πίσω από το αψεγάδιαστο δέρμα και το τέλειο σώμα της

Jennifer Lopez: Τα μυστικά πίσω από το αψεγάδιαστο δέρμα και το τέλειο σώμα της

Όσα κάνει και παραμένει το απόλυτο sex symbol στα 46 της

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του Us Weekly με μαγιό, η Jennifer Lopez μιλά στο περιοδικό για τα μυστικά της «όπλα» στη μάχη με τον χρόνο.

jennifer lopez in us weekly magazine january 2016 issue 1 0b089


Μεταξύ άλλων, η σταρ που είναι μητέρα των 7χρονων δίδυμων Max και Emme, αποκάλυψε πως δεν καπνίζει, δεν πίνει καφέ και δεν ξενυχτάει, ενώ προπονείται με δύο προσωπικούς γυμναστές και τρώει πολλά λαχανικά: «Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω και αποφεύγω την καφεΐνη. Αυτά τα πράγματα πραγματικά καταστρέφουν το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις» σχολίασε, ενώ εξήγησε σχετικά με τη διατροφή της: «Τρώμε οικογενειακώς πολλά πράσινα λαχανικά, όπως σπαράγγια, λαχανάκια Βρυξελλών, λαχανίδα και μπρόκολο.

rs 634x1024 140629152351 634.Jennifer Lopez i Heart Radio.jl.062914 502bd


Όμως η Lopez δεν καταφέρνει να έχει αυτό το σώμα μόνο χάρη στη διατροφή της, αλλά και στη συστηματική άσκηση: «Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη γυμνάζομαι με τον David Kirsch – είναι φανταστικός personal trainer. Όταν είμαι στο Λος Άντζελες, προπονούμαι με την Tracy Anderson. Μου αρέσει η ισορροπία που μου προσφέρει το να προπονούμαι και με τους δύο. Έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία γύρω από το fitness και μου αρέσει να προσφέρω αυτές τις εναλλαγές ερεθισμάτων στο σώμα μου».

Jennifer Lopez Vogue 2 c834a


Όσο για το πώς καταφέρνει να δείχνει το πρόσωπό της σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που τραγουδούσε το «Jenny from the Block», εκτός από το να αποφεύγει το αλκοόλ, την καφεΐνη και τη νικοτίνη, η JLo ορκίζεται στον καλό ύπνο και στην αποχή από την ηλιοθεραπεία: «Σπανίως εκθέτω το δέρμα μου στον ήλιο και, όταν το κάνω, φοράω πολύ αντηλιακό. Δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που κάνουν με τις ώρες ηλιοθεραπεία και αυτός είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που το δέρμα μου έχει διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης, μου αρέσει να κοιμάμαι 9 ή 10 ώρες την ημέρα, αν και σπανίως καταφέρνω τελικά να το πετύχω. Παρ’ όλα αυτά, οι 7-8 ώρες είναι απολύτως υποχρεωτικές».

Διάβασε ακόμα:

O σεφ των Gisele- Tom Brady αποκαλύπτει: «Αυτή είναι η καθημερινή τους διατροφή»