Lady Gaga- Taylor Kinney: Φωτογραφίζονται γυμνοί μετά από σεξ για λογαριασμό του VMagazine

Lady Gaga- Taylor Kinney: Φωτογραφίζονται γυμνοί μετά από σεξ για λογαριασμό του VMagazine

Η εκκεντρική φωτογράφιση, το σεξ πάνω σε καμβά και ο φιλανθρωπικός σκοπός της πράξης τους

Όταν μιλάμε για μία από τις πιο εκκεντρικές τραγουδίστριες του πλανήτη, η φωτογράφισή της δεν θα μπορούσε παρά να έχει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της, Taylor Kinney, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού V magazine, ακολουθώντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα concept φωτογράφισης, αφού απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε άκρως προσωπικές στιγμές.

Το διάσημο ζευγάρι, αφού έκανε σεξ πάνω σε έναν καμβά, αφήνοντας πάνω στα κορμιά τους τα σημάδια από τις μπογιές, έβγαλαν μία selfie, που θα κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ την φωτογραφία έδωσαν στη δημοσιότητα οι ιθύνοντές του. Τα έσοδα από την φωτογράφιση αυτή θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο ίδρυμα «Born This Way Foundation».

d6a960ec0ae9821826701a26db5306f5d942e454 51ace

Η ιδέα δεν ήταν καινούρια, αφού το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια, είχε την επιθυμία να κάνει σεξ πάνω σε έναν καμβά, πριν χρόνια, ωστόσο τώρα έφτασε η στιγμή να το κάνει πραγματικότητα. «Από όταν πρωτογνωριστήκαμε, ο Taylor σχεδίαζε και ζωγράφιζε πάνω στο σώμα μου. Πριν χρόνια, όταν ακόμα μέναμε κρυφά στο San Diego, μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε σεξ πάνω σε έναν καμβά», είπε χαρακτηριστικά η σταρ. Και η στιγμή για να απολαύσουμε τα ιδιαίτερα αυτά στιγμιότυπα επιτέλους έφτασε.

Διαβάστε ακόμη:

Oops, αυτό πόνεσε! Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται τo σύντομο φλερτ του με τον Τyga

Ιδού πώς είναι η Jennifer Lawrence χωρίς μακιγιάζ