Η Sarah Jessica Parker δεν έχει καμία σχέση με την Carrie Bradshaw

Η Sarah Jessica Parker δεν έχει καμία σχέση με την Carrie Bradshaw

Η αλήθεια πίσω από ό,τι πιστεύαμε για εκείνη

Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα της φλογερής Carrie, όμως η ίδια η Sarah Jessica Parker επιμένει ότι ως άνθρωπος είναι πολύ διαφορετική από την ηρωίδα του Sex And The City.


«Ο κόσμος πιθανότατα δεν συνειδητοποιεί ότι η Carrie ήταν ριζικά διαφορετική από αυτό που εγώ ήμουν και συνεχίζω να είμαι» δήλωσε σε συνέντευξή της στο WSG Magazine η 50χρονη πλέον ηθοποιός. «Νομίζω ότι μερικές φορές, επειδή με την Carrie έχουμε την ίδια εμφάνιση και μένουμε στην ίδια πόλη, ο κόσμος νομίζει ότι απλά έπαιζα τον εαυτό μου, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούσα καθημερινά πολύ σκληρά για να γίνομαι εκείνη, να την καταλαβαίνω, να μην κρίνω τις επιλογές της».

Sarah Jessica Parker Vogue 8May14 Rex b 592x888 89587


Πάντως και στην πραγματική της ζωή, η Sarah Jessica Parker θεωρείται fashion icon, με τις τολμηρές επιλογές της στο κόκκινο χαλί να γίνονται πάντα θέμα συζήτησης.

SJParker47 V 3feb12 rex b 592x888 e01cd

Όσο για την προσωπική της ζωή: Η πολυτάραχη ζωή της Carrie Bradshaw δεν μοιάζει και πολύ με αυτή της Sarah Jessica Parker, που είναι παντρεμένη με τον Matthew Broderick από το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

sex and the city vogue 25 22jul14 rex b 4ed0e


Η Carrie δεν παντρεύτηκε τον Mr. Big (Chris Noth) παρά μόνο στην πρώτη ταινία Sex And The City, δηλαδή μετά το τέλος της σειράς. Οι δυο τους ήταν αποφασισμένοι να μην αποκτήσουν παιδιά.

carrie paris e1398790979175 0ee6d


Η Sarah Jessica Parker υποδύθηκε την Carrie Bradshaw από το 1998 μέχρι το 2004 στη θρυλική σειρά «Sex And The City» και, στη συνέχεια, στη μεγάλη οθόνη τo 2008 και το 2010. Έχει κερδίσει 4 Χρυσές Σφαίρες και 2 βραβεία Emmy για αυτόν τον ρόλο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Διάβασε ακόμα:

William- Kate: Πώς γνωρίστηκε το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας;