Έτσι περνάνε τις ώρες τους στα γυρίσματα ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έτσι περνάνε τις ώρες τους στα γυρίσματα ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson

Πίσω από τις κάμερες όλα επιτρέπονται

Σε ένα χρόνο σχεδόν από τώρα θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το δεύτερο μέρος της ταινίας που όλοι -όλες μάλλον- αγαπήσαμε, Fifty Shades Darker. Και ποια δεν ανυπομονεί να δει τι θα γίνει τελικά ανάμεσα στην αθώα Anastasia Steele και στον άκρως γοητευτικό Christian Grey; Όσες έχετε διαβάσει το βιβλίο, φυσικά και ξέρετε τη συνέχεια, αλλά θέλεις και ανυπομονείς οπωσδήποτε να το δεις και στην οθόνη σου.

Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και η παραγωγή, δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας, γι’ αυτό και ο Jamie Dornan με τη Dakota Johnson είπαν να το διασκεδάσουν λίγο παραπάνω.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το ζευγάρι των 50 αποχρώσεων, το οποίο χαρακτηρίστηκε, ως το χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι από τα Razzie Awards, να παίζουν ποδόσφαιρο στα διαλέιμματα των γυρισμάτων της ταινίας, στο Βανκούβερ.

Η Dakota ήταν ντυμένη αρκετά casual, καθώς φορούσε ένα ριγέ μπλουζάκι και ένα κολάν, ενώ είχε τα μακριά μαλλιά της πιασμένα πίσω, σε αντίθεση με τον κύριο Grey που ήταν αρκετά κομψός, μέσα στο γκρι κοστούμι που φορούσε. Λίγες ημέρες πιο πριν η «Anastasia Steele» εθεάθη και πάλι κατά τη διάρκεια του διαλέιμματος της να διαβάζει ένα βιβλίο, πίνοντας τον καφέ της.

32546FE100000578 0 image a 23 1458312740237 d45d5

Μην ξεχνάμε, πως στο δεύτερο μέρος της ταινίας, θα δούμε την Kim Basinger, η οποία υποδύεται την κ.Ρόμπινσον, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του Christian Grey, αλλά και τη Bella Heathcote, που θα υποδυθεί την πρώην αγαπημένη του πρωταγωνιστή.

Περιμένουμε όλοι με αγωνία και ενδιαφέρον τη 10η Φεβρουαρίου 2017 για την πρεμιέρα της ταινίας. Μπορεί να αργεί κάπως, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Δες τις φωτογραφίες του Christian και της Anastasia στην παραπάνω gallery.

Δες ακόμα: Η Eva Longoria έχει πιασιματάκια και δε διστάζει να μας τα δείξει!