Η Kate Hudson μόλις το τερμάτισε και... οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Η Kate Hudson μόλις το τερμάτισε και... οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Θα πρέπει να ηρεμήσει λιγάκι

Oμολογουμένως, η Kate Hudson τον τελευταίο καιρό, δεν είναι και πολύ στα καλά της. Μία η φωτογραφία με τα γυμνά της οπίσθια, μία οι περίεργες εμφανίσεις και αναρτήσεις της στα social media, μας κάνουν σχεδόν βέβαιους, ότι δεν είναι και στα καλύτερά της.

Και τώρα, έρχεται η νέα της εμφάνιση, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει αυτά που είπαμε παραπάνω. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να πάει για δείπνο σε εστιατόριο του Hollywood μαζί με την παρέα της, αλλά σίγουρα υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, ή μάλλον το φωτογράφο.

32BBF04600000578 3518738 image a 75 1459507148331 ad16c

Κατά την έξοδό της λοιπόν, και όπως συμβαίνει συνήθως, την περίμεναν οι φωτογράφοι για να την απαθανατίσουν, με αποτέλεσμα τα φλας να πέσουν πάνω στο μπλουζάκι της αποκαλύπτοντας το μεγάλο της μυστικό. Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά ότι για ακόμη μία φορά δε φορούσε σουτιέν, που σε συνδυσμό με το διαφανές μπλουζάκι, οδήγησε σε... πολύ ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Προφανώς και η star γνώριζε τι θα γινόταν, και προφανώς δεν έκανε καμία προσπάθεια για να το αποτρέψει, κάτι που φυσικά μας πείθει ότι όντως δεν είναι και πολύ στα καλά της τελευταία.