Έκαναν photoshop στο πρόσωπο της star και εκείνη έγινε δικαιολογημένα έξαλλη

Γωγώ Φούντα
Έκαναν photoshop στο πρόσωπο της star και εκείνη έγινε δικαιολογημένα έξαλλη

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε γιατί

Ο δαίμων του photoshop χτυπά αρκετά συχνά, και δυστυχώς τις περισσότερες φορές με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. Όπως στην προκειμένη, όπου η star έγινε έξαλλη με την εικόνα της και δε δίστασε να το εκφράσει και δημόσια.

Στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair λοιπόν, η Rumer Willis φωτογραφήθηκε με τις αδερφές της, Scout και Tallulah, σε ειδικό αφιέρωμα για διάσημα αδέρφια. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην μεγαλύτερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, μιας και ήταν ολοφάνερο ότι το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί.

hjevwegh e8f8d

Έτσι, η Rumer ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας από κάτω: «Όποιος φίλος μου ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, θα εκτιμούσα πολύ να τη διαγράψει. Ο φωτογράφος έκανε photoshop στο πρόσωπό μου ώστε το σαγόνι μου να φαίνεται μικρότερο, κάτι που βρήκα αρκετά άσχημο και ρατσιστικό όχι μόνο για μένα αλλά για τον οποιοδήποτε. Μου αρέσει η εμφάνισή μου και δεν εκτιμώ καθόλου την κίνηση οποιουδήποτε να την αλλάξει προκειμένου να δείχνω όμορφη. Είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι, αυτή είναι μία μορφή bullying και δεν έχω σκοπό να το ανεχτώ», έγραψε.

Από την άλλη, oι φωτογράφοι έσπευσαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν είχαν σκοπό να παραμορφώσουν την εικόνα της, και ότι το μόνο που έκαναν ήταν κάποιες διορθώσεις.

Μάλλον δεν μας έπεισαν και πολύ.