Το παράκανε:Η star συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες της κόρης της προκαλώντας αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
Το παράκανε:Η star συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες της κόρης της προκαλώντας αντιδράσεις

Δεν έχει καν κλείσει τον πρώτο μήνα ζωής της

Γέννησε πριν τρεις εβδομάδες-μόλις τρεις εβδομάδες-και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της στα social media. Και μπορεί η ίδια πριν μείνει έγκυος να δήλωνε παντού οτι είναι η μεγαλύτερη επιθυμία της ζωής της και ότι είναι συντετριμμένη που δυσκολευόταν να συλλάβει, αλλά όπως όλα δείχνουν ίσως να μην ήταν και τόσο έτοιμη.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen, η οποία από τη στιγμή που γέννησε, δηλώνει τρισευτυχισμένη με το νέο της ρόλο, ανεβάζοντας ακατάπαυστα φωτογραφίες της χαριτωμένης Luna. Το αστείο δε της υπόθεσης, και αυτό που έχει εξοργίσει πολύ κόσμο, είναι το γεγονός ότι το μόλις τριών εβδομάδων κοριτσάκι, τείνει να γίνει το πιο πολυφωτογραφημένο μωρό του πλανήτη.

340F601300000578 3585805 Chrissy Teigen s husband John Legend 37 came out all guns blazin m 42 1463010325763 83d46

Αρκεί να σας πούμε φυσικά, ότι η Kim Kardashian, ανέβασε φωτογραφία του Saint μετά από πολύ καιρό, ενώ είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει τον μικρούλη μέχρι σήμερα.

Με λίγα λόγια, η Chrissy έχει γίνει χειρότερη και από τη βασίλισσα της αυτοπροβολής Kim, κάτι που από μόνο του είναι έτσι κι αλλιώς βαρύ. Εκείνος ο John Legend δεν της λέει κάτι αλήθεια; Και ok δεχόμαστε ότι είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά μάλλον το έχουν παρακάνει. Και δεν είμαστε οι μοναδικοί που το πιστεύουμε.