Επιτέλους και μία φυσιολογική γυναίκα: Η εμφάνιση της star με μαγιό είναι άξια θαυμασμού

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους και μία φυσιολογική γυναίκα: Η εμφάνιση της star με μαγιό είναι άξια θαυμασμού

Ένα μάθημα προς όλες μας

Έχουμε συνηθίσει τις νεαρές stars, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει ο Μάιος, να βγαίνουν στις παραλίες με τα λαδάκια τους ή να ξεκινούν τα σολάριουμ προκειμένου να είναι σοκολατένιες ήδη μέχρι τον Ιούνιο. Για τις εξαντλητικές δίαιτες και τη γυμναστική δίχως αύριο δε θα μιλήσουμε γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι το γνωρίζετε.

Και μπορεί σε όλο αυτό να μη βρίσκουμε κάτι κακό, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και όπως το θέλει, αλλά δεν μπορούμε και να μη σχολιάσουμε μία 19χρονη, πολύ διάσημη κυρία η οποία εμφανίστηκε στην παραλία και ειλικρινά μας ενθουσίασε.

3462772700000578 3599551 By the sea Lorde enjoyed some downtime in her native New Zealand a 124 1463689347990 7ca69

Αναφερόμαστε στη Lorde, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μαζί με φίλο της να απολαμβάνει τη θάλασσα σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας. Και ομολογουμένως δεν μπορέσαμε να μη τη θαυμάσουμε και να την παραδεχτούμε φυσικά, μιας και το κορμί της είναι άκρως φυσιολογικό, με τα πιασίματά του-όπως έχουν όλες οι γυναίκες-και φυσικά με την... ασπρίλα του, γιατί είναι ακόμα Μάιος!!!

Η Blake Lively και το «ρατσιστικό» της μήνυμα είναι το πρώτο θέμα της ημέρας

Ούτε προκλητικά μαγιό, ούτε λιώσιμο στον ήλιο με λάδια ούτε τίποτα! Εύγε Lorde, μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να είμαστε τόσο cool στην παραλία και να μη μας κυρίευε η ανασφάλεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει selfie χωρίς μακιγιάζ και τα σχόλια «πέφτουν» βροχή

Jennifer Lopez: Απαντά ευθέως στη φήμη που την ακολουθεί τόσα χρόνια