Η Kim Kardashian χώρισε (και πολύ άργησε)

Η Kim Kardashian χώρισε (και πολύ άργησε)

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά η Kim Kardashian μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και έκανε αυτό που όλοι περιμέναμε. Χώρισε μετά από 72 μέρες έγγαμου βίου.

Μετά από λογαριασμούς εκατομμυρίων δολαρίων, δεκάδες ώρες τηλεοπτικής κάλυψης και αφιερώματα επί αφιερωμάτων για όλες τις λεπτομέρειες του νυφικού και της δεξίωσης, ο πιο πολυδιαφημισμένος celebrity γάμος για φέτος ήρθε στο τέλος του. Και η αλήθεια είναι πως άργησε.

Η Kim Kardashian και ο Kris Humphries χώρισαν έπειτα από 72 μέρες ως αντρόγυνο, με απόφαση της διάσημης κληρονόμου η οποία κατέθεσε σήμερα το πρωί αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «αδιάλλακτες διαφορές».

Οι πηγές λένε πως ο κύριος λόγος που επέφερε τον χωρισμό ήταν η διαφωνία του ζευγαριού σχετικά με το που θα μείνουν. Ο Humphries ήθελε να μετακομίσουν στην Minnesota ενώ η Kardashian ήθελε να παραμείνουν στην California, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά της. Το πιστεύετε; Ναι, ούτε κι εμείς.

Και πώς να το πιστέψει κανείς, άλλωστε, όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2010 και έκανε τη σχέση του γνωστή μέσα από το reality show της οικογένειας Kardashian, δείχνοντας στιγμή προς στιγμή όλη τη πορεία της σχέσης τους, από το πρώτο ραντεβού μέχρι τη πρόταση γάμου; Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρα ρεπορτάζ, Kris, Kim και ολόκληρη η οικογένεια των Kardashians, κέρδιζαν μέσω του καλοπουλημένου γάμου 250.000 δολάρια την ημέρα. Συνολικά έσοδα, δηλαδή, 18 εκατομμύρια δολάρια από τον Αύγουστο, όταν και έγινε ο γάμος, μέχρι σήμερα.

Το θέατρο του παραλόγου ωστόσο συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, καθώς κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να βγάζει και το απαραίτητο σοβαρό προφίλ προς τα έξω. Γι' αυτό και η Kim, λίγο μετά την κατάθεση του διαζυγίου, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία έλεγε:

«Μετά από προσεχτική σκέψη, αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στον γάμο μου. Ελπίζω πως ο καθένας θα καταλάβει ότι αυτό δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ήλπιζα πως αυτός ο γάμος θα διαρκούσε για πάντα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα».

Για να πάρει απάντηση από τον, σύντομα πρώην, άντρα της, μέσω δικής του ανακοίνωσης:

«Αγαπώ την γυναίκα μου και είμαι συντετριμμένος που αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου... Είμαι διατεθειμένος να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να λειτουργήσει η σχέση μας».

Και όσο οι ανακοινώσεις πάνε κι έρχονται, η μηχανή στο σπίτι των Kardashian δεν σταματά να κόβει φρέσκα, μοσχομυρστά , καταπράσινα δολάρια.