Διάσημες μαμάδες εν δράσει

Διάσημες μαμάδες εν δράσει

Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τις Jessica Alba, Milla Jovovich και Gisele.

Τι κι αν είναι διάσημες, πλούσιες και με εκπληκτικές αναλογίες; Τι κι αν σίγουρα όλο και σε κάποιο κόκκινο χαλί θα είχαν να πατήσουν το βράδυ; Οι ακόλουθες κυρίες είναι πάνω απ' όλα μητέρες, χαζομαμάδες για την ακρίβεια, και προτιμούν να αφιερώσουν ένα Σαββατοκύριακο στα παιδιά τους παρά σε κάποιο κοσμικό γεγονός.

Ο λόγος για την Jessica Alba, την Milla Jovovich και την Gisele, οι οποίες πήραν τα πιτσιρίκια τους και βγήκαν για βόλτα και παιχνίδια.

Η ηθοποιός Jessica Alba πήρε την 3 χρονών κόρη της Honor, την νεογέννητη Haven και τον άντρα της, Cash Warren και πέρασαν αρκετές ώρες διασκέδασης σε πάρκο του Beverly Hills, βγάζοντας φωτογραφίες, παίζοντας και κάνοντας βόλτες στη λιακάδα.

Η ηθοποιός και supermodel Milla Jovovich, άφησε για λίγο τα ζόμπι και τα γυρίσματα του Resident Evil στο Toronto, πήρε τον σκηνοθέτη της Paul W.S. Anderson, ο οποίος τυγχάνει να είναι και άντρας της, και μαζί με την 4χρονη, αξιολάτρευτη, κόρη τους Ever, πήραν μέρος στην Santa Claus Parade, φέρνοντας τα Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά.

Τέλος, η Gisele, την οποία έχουμε ξαναδεί να περνά συχνά χρόνο με τον 23 μηνών γιο της Benjamin, πήρε τον πιτσιρικά και πήγαν για φαγητό στο εστιατόριο Extra Virgin της Νέας Υόρκης. Ο μπαμπάς Tom Brady μπορεί να έλειπε από τη βόλτα λόγω προπονήσεων, μαμά και γιος όμως φάνηκαν να διασκεδάζουν ο ένας την παρέα του άλλου και να περνούν ένα χαλαρό, οικογενειακό απόγευμα.