12 στιγμές των Golden Globes που αξίζει να θυμάστε

12 στιγμές των Golden Globes που αξίζει να θυμάστε

Επειδή τα όλα τα βραβεία είναι μακροσκελή και βαρετά, εμείς ξενυχτήσαμε για εσάς, είδαμε τις Χρυσές Σφαίρες και καταγράφουμε τις στιγμές που δεν βαρεθήκαμε από την απονομή.

1. Ο Ricky Gervais ξεκίνησε το λόγο κράζοντας τον Justin Bieber, τις Χρυσές Σφαίρες και το τηλεοπτικό δίκτυο που διοργανώνει το βραβεία και ακόμα και αν ο λόγος δεν ήταν τόσο προκλητικός όσο πέρσι, ήταν πολύ απολαυστικός.

2. Το Modern Family κέρδισε ξανά το βραβείο για την καλύτερη κωμική σειρά. Γιατί είναι η καλύτερη κωμική σειρά εδώ και χρόνια.

3. Ο Ricky Gervais «ανάγκασε» το Johnny Depp να παραδεχτεί ότι ο Τουρίστας ήταν μία κακή επιλογή για την καριέρα του καθώς ούτε ο ίδιος ο Johnny δεν το έχει δει όπως είπε μπροστά σε όλους.

4. Ο Rob Lowe δίπλα στην Julianne Moore την ώρα που παρουσίαζαν βραβείο φαινόταν τόσο δεύτερος. Δίπλα στη Julianne βέβαια όλοι ωχριούν.

5. O Jimmy Fallon ειρωνεύεται τις κινήσεις του Adam Levine των Maroon 5 όταν παρουσιάζουν μαζί το βραβείο.

6. Όλα τα βραβεία που πήρε το Artist και οι Γάλλοι που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή που αυτοσαρκάστηκαν για τα γαλλικά τους και απέδειξαν ότι το ταλέντο βραβεύεται ακόμα και αν δεν είσαι celebrity.

7. Ο Woody Allen δεν πήγαινε καν στην απονομή, πόσο μάλλον να πάρει το βραβείο του από τα χέρια της Nicole Kidman. Μήπως σνομπάρει το θεσμό;

8. «Η επόμενη παρουσιάστρια είναι η Βασίλισσα της poo. Οχι εσύ Elton (John), κάτσε κάτω» είπε ο Ricky Gervais για να προσφωνήσει τη Madonna και όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή του απάντησε: «Αν είμαι ακόμα Like a Virgin Ricky γιατί δεν έρχεσαι να το διορθώσεις; Δεν έχω φιλήσει εδώ και χρόνια κορίτσι. Στην TV...»

9. Η Helen Mirren ανεβαίνει στη σκηνή λίγο μεθυσμένη.

10. Ο λόγος της Meryl Streep κερδίζοντας το βραβείο του 'Α Γυναικείου Ρόλου. Ύμνος σε όλες τις σπουδαίες γυναικείες ερμηνείες φέτος (Viola Davis, Rooney Mara κ.α)

11. Ο λόγος του George Clooney κερδίζοντας το βραβείο του 'Α Ανδρικού Ρόλου. Ύμνος στο Michael Fassbender και τα «προσόντα» του.

12. Το τραγούδι της Felicity Huffman με τον William H. Macy, η βράβευση του Joey από τα Φιλαράκια και η βράβευση της Jessica Lange που μετά από τόσα χρόνια είναι ακόμα τόσο θεά.

Δείτε τη λίστα με τους νικητές

Απολαύστε τις πιο καλοντυμένες των Golden Globes

Δείτε τις πιο κακοντυμένες των Golden Globes