Suri Cruise, φοράει faux fur και βγάζει γλώσσα στους παπαράτσι

Suri Cruise, φοράει faux fur και βγάζει γλώσσα στους παπαράτσι

Ένα κοριτσάκι με πολλά χρήματα αλλά χωρίς τρόπους καλής συμπεριφοράς.

Τα διάσημα πλουσιόπαιδα έχουν τους δικούς τους κανόνες. Γεγονός που οι γονείς επιτρέπουν, αν όχι προωθούν, στον αναιδέστατο κόσμο του Hollywood.

Η Suri Cruise είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Από μικρή στα βάσανα της πολυτέλειας, της υπερβολής, των υλικών αγαθών που απλά αποκτιούνται δίχως να έχουν τιμή πάνω τους. Την έχουμε δει να κάνει βόλτες στην παραλία με το ακριβότερο μαγιό, να δοκιμάζει κραγιόν, να φοράει τακούνια, να έχει βαμμένα νύχια, να ζητάει από τον Άϊ Βασίλη πανάκριβα δώρα. Και για κάποιο λόγο μας φάνηκε φυσιολογικό.

Αυτή τη φορά η πεντάχρονη εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με τη μαμά Katie, την νταντά και την Angelina Ballerina κούκλα που είναι ίση με το μέγεθός της. Ντυμένη με ένα faux fur παλτουδάκι, η μικρή δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της statement. Να βγάλει δηλαδή τη γλώσσα της στους παπαράτσι που ξεροστάλιαζαν για μία φωτογραφία. Όχι και τόσο παράξενο για μια λιλιπούτεια δεσποινίδα που είναι συνηθισμένη στα λούσα και στην αγένεια από τα γεννοφάσκια της.