Suri Cruz: Υψηλή ραπτική «on the beach»

Suri Cruz: Υψηλή ραπτική «on the beach»

Ένα κορίτσι που βιάζεται να μεγαλώσει.

Η οικογένεια Cruz πέρασε ένα χαλαρό σαββατοκύριακο στο Μαΐάμι συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των φωτογράφων και των περαστικών.

Η αδυνατισμένη Katie Holmes με τη συντροφιά της κόρης της, Suri και του Tom Cruise επιβιβάστηκε στο πολυτελές σκάφος Marquis προκειμένου να γιορτάσουν τη Γιορτή του Πατέρα, δίνοντας τέλος στην παρατεταμένη φημολογία περί χωρισμού.

Τίποτα δε θα φάνταζε παράξενο για το ανέμελο διήμερο, αν δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και κάποιες άλλες φωτογραφίες που απεικονίζουν μαμά και κόρη να παίζουν με τα κύματα σε κάποια παραλία του κοσμικού θερέτρου.

Στο δημοσιευμένο υλικό βλέπει κανείς τους ρόλους να αντιστρέφονται και τις δύο κυρίες Cruz να ντύνονται παράτερα για την ηλικία τους.

Η λιλιπούτεια Suri λανσάρει ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του καρπουζιού και της λεβάντας το οποίο αποτελείται από φύλλα εμπριμέ υφάσματος, συνδυάζοντάς το με τυρκουάζ γυαλιά wayfarer ray- ban. To μικρό κορίτσι διάλεξε μία δημιουργία που θα μπορούσε να φορέσει σε παιδικό πάρτι, ακόμα και σε βάφτιση, αλλά εκείνη προτίμησε να τσαλαβουτήσει σέρνοντάς τη στην παραλία.

Αντίθετα, η μαμά Katie, εθεάθη με ένα τοσοδούλι ροζ σορτσάκι και μαγιό στο χρώμα της σκουριάς, υμνώντας το μινιμαλισμό και αφήνοντας την κόρη της να την επισκιάσει.

Μετά από αυτήν την πριγκιπική εμφάνιση της δεσποινίδος Cruz στην παραλία, αναμένουμε με αγωνία την επόμενή της επιλογή. Ας ελπίσουμε να τα βρει με την ηλικία της και να αποφασίσει από δω και πέρα να ντύνεται σαν παιδί και όχι σα μικρομέγαλο που βιάζεται να μεγαλώσει.