Οι κόντρες της Madonna στις Χρυσές Σφαίρες

Οι κόντρες της Madonna στις Χρυσές Σφαίρες

Πάλι ίντριγκες δημιούργησε η βασίλισσα της pop στην τελετή των Golden Globes.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Επειδή περάσαμε όλο το βράδυ μπροστά από μια οθόνη βλέποντας τις Χρυσές Σφαίρες έχουμε να σας πούμε πως η Madonna έφτασε ως diva στην απονομή σχεδόν τελευταία.

Και αντί να περιμένει στη σειρά της όπως και οι άλλες A-list celebrity να φωτογραφηθεί, βιαζόταν η Maddy να μπει στην αίθουσα με αποτέλεσμα να μη βλέπει μπροστά της και να πατήσει την ουρά του φορέματος της Jessica Biel. Πάει να κάνει ένα βήμα η Jessica, τεντώνεται η ουρά του φορέματος και γύρευε αν ξηλώθηκε κιόλας η δαντέλα. Αν δείτε καρέ καρέ τις φωτογραφίες στη gallery θα καταλάβετε ότι οι δύο σταρούμπες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες. Ο φανταστικός διάλογος θα υποθέσουμε (για να έχει κάποιο ενδιαφέρον το συμβάν) ότι εξελίχθηκε ως εξής: «Που πάτε ηλικιωμένη μου κυρία; Μήπως θέλετε γυαλιά πρεσβυωπίας;» λέει η Jessica και η Madonna της απαντά «Βλέπεις τα μπράτσα μου; Σε λίγο θα δεις και τα χέρια μου αν με ξαναπείς γραία». Τελικά, για να μη γίνει σκηνή και οι δύο celebrity χαμογέλασαν και συνέχισαν τις πόζες τους για το φακό.

Η Madonna τελικά, όχι μόνο μπήκε στην αίθουσα, αλλά κέρδισε και το βραβείο τραγουδιού για το Masterpiece καταφέρνοντας να εξοργίσει τον άντρα του Elton John επειδή ο σύντροφος του έχασε τη νίκη μέσα από τις φανταχτερές, γεμάτες glitter πέτρες. Αποτέλεσμα της νίκης της, λένε οι κακές γλώσσες, να την περάσει γενεές δεκατέσσερις από τα νεύρα του ο νεόκοπος πατέρας.

Και σαν να μην έφτανα οι δύο προηγούμενες ίντριγκες της Madonna, για να τριτώσει το κακό, απάντησε στο Ricky Gervais on stage ότι αν την βλέπει ακόμα like a virgin (σαν παρθένα) γιατί δεν κάνει κάτι για να το αλλάξει και πως δεν έχει φιλήσει κανένα κορίτσι εδώ και καιρό... Στην TV.

Ο λύκος και αν εγέρασε, την ξέρει την συνταγή για να είναι πάντα στο προσκήνιο και είναι τόσο παλιά όσο το παστίτσιο. Ναι, στην ίντριγκα αναφερόμαστε.