Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ζουν «χωριστές και θλιβερές ζωές»

Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ζουν «χωριστές και θλιβερές ζωές»

Τα νέα για το αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι καλά, καθώς απ' ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινώσουν κι επίσημα τον χωρισμό τους.

Πριν μερικές μέρες, τα δυσάρεστα νέα γύρω από τη προσωπική ζωή του Johnny Depp και της Vanessa Paradis διέρρευσαν στον Τύπο και στενοχώρησαν πολύ κόσμο που είχε αδυναμία σε αυτό το ζευγάρι. Ναι, το ξέρουμε πως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να μας στεναχωρήσουν αυτή τη στιγμή, όταν όμως βλέπεις μία από τις πιο σταθερές και αληθινές σχέσεις που έχουν υπάρξει ποτέ στο Hollywood, και μάλιστα μεταξύ δύο ατόμων που σέβεσαι απεριόριστα, να παίρνει τον κατήφορο, δεν μπορείς να μην λυπηθείς.

Κι αν μέχρι σήμερα θέλαμε να πιστεύουμε πως όλα αυτά δεν είναι παρά φήμες που θα διαψευστούν σύντομα από τους ίδιους, τα τελευταία νέα έρχονται για να επιβεβαιώσουν την δύσκολη περίοδο που περνά το ζευγάρι.

Έγκυρες πηγές –το περιοδικό People μεταξύ άλλων- αναφέρουν πως Depp και Paradis ζουν χωριστά εδώ και αρκετό καιρό, και υπάρχουν εικασίες πως έχουν ήδη χωρίσει. Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή, ο Depp εμφανίστηκε μόνος του, με μοναδική παρέα τους, εξίσου διάσημους, φίλους του.

«Είχε το κεφάλι του κατεβασμένο και δεν χαμογελούσε. Έδειχνε αναστατωμένος. Κατέβηκε από τη σκηνή και βγήκε κατευθείαν από τη πίσω πόρτα», λέει μια πηγή από την βραδιά της τελετής.

Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε χωρίς την Paradis, καθώς το ίδιο είχε συμβεί τόσο στο Φεστιβάλ των Καννών όσο και στην πρεμιέρα της ταινίας του «The Rum Diary», στο Παρίσι. Την ίδια βραδιά η Paradis προτίμησε να πάει σε μια συναυλία παρά να συνοδεύσει τον σύντροφό της.

Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το ζευγάρι μπορεί να είναι ήδη χωρισμένο εδώ και δύο χρόνια και να μένουν σε ξεχωριστές κατοικίες στο Los Angeles ώστε να είναι και οι δύο κοντά στα παιδιά τους.