Η Halle Berry ξανά στα δικαστήρια

Η Halle Berry ξανά στα δικαστήρια

Τα «δράματα» δεν έχουν τέλος για την ηθοποιό καθώς ο πρώην της δεν λέει να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα.

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ της Halle Berry και του πρώην της Gabriel Aubry σχετικά με την κηδεμονία της κόρης τους Nahla ήταν ένα από τα κυριότερα θέματα του ξένου τύπου μέσα στις αρχές του 2011 και τα δημοσιεύματα που ήθελαν το μοντέλο να έχει κτητική συμπεριφορά απέναντι στην κόρη του και να απειλεί την ηθοποιό συνεχώς, έδιναν κι έπαιρναν. Εδώ και αρκετό καιρό, όμως, το πρώην ζευγάρι φαινόταν να τα έχει βρει, ζώντας ο καθένας τη ζωή του κι έχοντας –σχεδόν- ίσα δικαιώματα απέναντι στην κόρη τους, χωρίς φιλονικίες και τσακωμούς.

Να όμως που τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει και ο Aubry κατάφερε να δημιουργήσει για άλλη μια φορά πρόβλημα εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Berry είναι έξαλλη με τον πρώην της, ο οποίος κακοποίησε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά την νταντά της κόρης τους. Το συμβάν συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν η νταντά της Nahla ανακάλυψε πως ο Aubry δεν είχε πάει την κόρη του στον παιδικό σταθμό για δύο μέρες, με την δικαιολογία πως η μικρή ήταν άρρωστη. Όταν η νταντά δεν βρήκε την μικρή στο σχολείο, πήγε στο σπίτι του μοντέλου για να δει τι συμβαίνει.

«Ο Gabriel και η νταντά άρχισαν να τσακώνονται επειδή κανείς δεν την ειδοποίησε πως η Nahla δεν θα πήγαινε στο σχολείο», λέει μια πηγή. Στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν, καθώς ο Aubry έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να επιτίθεται στη νταντά, στην αρχή λεκτικά.

«Η νταντά πήρε αγκαλιά τη Nahla για να φύγουν και ο Gabriel άρχισε να της φωνάζει, μέχρι που στο τέλος την έσπρωξε τόσο δυνατά που την χτύπησε στον τοίχο –όσο είχε αγκαλιά την κόρη του», αναφέρει η πηγή.

Σύμφωνα με το ξένο δίκτυο TMZ, η 36χρονη νταντά δήλωσε: «Μου έλεγε "Είσαι η γαμ****η νταντά. Ποια νομίζεις πως είσαι; Είσαι ένα τίποτα. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα!"». Επίσης η νταντά ανέφερε πως η κακοποίηση από τον Aubry συνεχίστηκε και γι' αυτό αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Η Halle Berry πρόκειται να πετάξει αύριο στο Los Angeles για να παραστεί στην δικαστική ακρόαση που έχει προγραμματιστεί για το συμβάν, αλλά απ' ότι φαίνεται η περίοδος ειρήνης με τον πρώην της μόλις τελείωσε και ο πόλεμος ξεκινά για άλλη μια φορά.