Ο Russell Brand βρήκε την αντικαταστάτρια της Katy Perry

Ο Russell Brand βρήκε την αντικαταστάτρια της Katy Perry

Και όταν λέμε αντικαταστάτρια το εννοούμε, καθώς η Zooey Deschanel, για την οποία και ο λόγος, είναι φτυστή η πρώην σύζυγος του Brand.

Αν οι φήμες είναι αληθινές και το ειδύλλιο προχωρήσει, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ο Russell Brand είναι άντρας με πολύ συγκεκριμένο γούστο.

Όπως ξέρετε, ο Brand και η Katy Perry πήραν πρόσφατα διαζύγιο, διαλύοντας μια από τις φαινομενικά πιο αγαπημένες σχέσεις στο Hollywood. Τρεις μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ένα άλλο διάσημο, αν και πιο «εναλλακτικό», ζευγάρι ανακοίνωσε τον δικό του χωρισμό. Η Zooey Deschanel του «500 Days of Summer» και ταλαντούχα τραγουδίστρια, πήρε διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της, κι επίσης μουσικό, Ben Gibbard.

Ακόμα κι αν η συγκυρία αυτή ήταν απλώς μια σύμπτωση, τα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα μόνο τυχαία δεν είναι. Σύμφωνα με αυτά, ο Ruseell Brand φλερτάρει στενά και επίμονα την Zooey Deschanel και οι φήμες θέλουν μάλιστα τον κωμικό να την είχε βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό.

Μια πηγή λέει στο αμερικάνικο περιοδικό OK! «Ο Russell στέλνει συνέχεια αστεία και εμμέσως ερωτικά μηνύματα στην Zooey, για να δει αν μπορεί να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Πιστεύει πως είναι απίστευτα αστεία και γλυκιά και λατρεύει την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ της. Είναι σίγουρος πως θα είναι τέλειοι μαζί, τόσο εντός όσο και εκτός επαγγελματικής συνεργασίας. Σίγουρα υπάρχει μια σπίθα ανάμεσά τους».

Ωστόσο, αν και η Zooey φαίνεται κολακευμένη και γοητευμένη από την προσπάθεια του Russell να την πλησιάσει, μη ίδια πηγή συμπληρώνει «Το θέμα είναι πως έχει ακούσει τις φήμες που θέλουν τον Brand "γυναικά" και δεν είναι σίγουρη πως θέλει να κάνει μια νέα σχέση τόσο σύντομα».

Όσο για την κάτι παραπάνω από τρομακτική ομοιότητα της Zooey με την Perry (κάποιοι μάλιστα είχαν γράψει παλιότερα πως η Katy Perry είναι η εκδοχή της Zooey Deschanel στο πιο trash και «β'» διαλογής), η ίδια η Zooey την γνωρίζει και δεν έχει κανένα πρόβλημα, ακόμα και όταν οι φαν της ποπ τραγουδίστριας την μπερδεύουν για την Perry στο δρόμο.

Τώρα για το αν θα ενδώσει στην πολιορκία του Brand, αυτό μάλλον θα το ανακαλύψουμε πολύ σύντομα.