Η πληρωμένη απάντηση της Adele στον Karl Lagerfeld

Η πληρωμένη απάντηση της Adele στον Karl Lagerfeld

Ο ιδιόρρυθμος σχεδιαστής πήρε την απάντηση που του άξιζε, μετά από το σχόλιο που έκανε για τα κιλά της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Ο Karl Lagerfeld, εκτός από τα εκπληκτικά ρούχα που δημιουργεί για τον οίκο Chanel, είναι γνωστός για τις εριστικές απόψεις του και για το ταλέντο του να ξεσηκώνει αντιδράσεις με σχεδόν κάθε του σχόλιο. Αυτή τη φορά όμως, μάλλον βρήκε τον δάσκαλό του.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε χτες στην γαλλική έκδοση του free-press «Metro», στην οποία ήτα και καλεσμένος ως επίτιμος αρχισυντάκτης, ο Γερμανός σχεδιαστής πήγε να πλέξει το εγκώμιο της Adele, αλλά δεν κατάφερε να μην κάνει το πικρόχολο σχόλιό του. Όταν λοιπόν τον ρώτησαν τη γνώμη του για τις γυναίκες pop stars, ο Lagerfeld απάντησε:

«Το όνομα αυτή τη στιγμή είναι η Adele. Είναι αρκετά χοντρή, αλλά έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και μια θεϊκή φωνή». Και φυσικά όλος ο κόσμος έμεινε στο «αρκετά χοντρή».

Από χτες έχει ξεκινήσει πόλεμος ενάντια στον «ρατσιστή» Karl εξαιτίας αυτού του σχολίου του –και όχι αδικαιολόγητα, φυσικά- στον οποίο συμμετέχουν και άτομα με μεγάλη επιρροή στη showbiz. Μεταξύ αυτών, το εξαιρετικά δημοφιλές blog «Curves and Chaos» από το Los Angeles, στο οποίο η συντάκτρια έγραψε «Με κοροϊδεύετε; Ο Lagerfeld τέλειωσε για εμάς, το ίδιο και η Chanel, για όσο συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί του». Σειρά πήρε η guru των δημοσίων σχέσεων στην Αμερική, Kelly Cultrone, η οποία δήλωσε «Αν αγαπάτε την Adele, τότε κάντε μποϊκοτάζ στη Chanel».

Και σήμερα, ήρθε η σειρά της ίδιας της Adele να απαντήσει στον Lagerfeld, μέσα από μια συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε: «Ποτέ δεν ήθελα να δείχνω σαν τα μοντέλα στις πασαρέλες. Αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό». Απάντησε σε αυτό τώρα, Karl.

Η 23χρονη τραγουδίστρια, άλλωστε, είχε δηλώσει ξανά στο παρελθόν πως δεν έχει κανένα θέμα με τα κιλά της, ούτε ήθελε ποτέ να υποβληθεί σε εξαντλητικές δίαιτες.

«Απολαμβάνω να είμαι εγώ, πάντα αυτό έκανα. Έχω δει ανθρώπους που αυτό το πράγμα δυναστεύει τις ζωές τους, ξέρεις, το να θέλουν να είναι πιο αδύνατοι ή να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και πως όλο αυτό τους εξαντλεί. Και απλώς δεν το θέλω στη ζωή μου και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα για μένα. Τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ παρέα με τέτοιου είδους απαίσια άτομα που το κάνουν πρόβλημα».

Δεν ξέρουμε για εσάς, ειδικά μετά από αυτές της τις δηλώσεις, η Adele μας φαίνεται πιο όμορφη από κάθε ακριβοπληρωμένο top model.