Τότε και τώρα: Meryl Streep, η σπουδαία ηθοποιός που ο χρόνος δεν έχει αγγίξει

Τότε και τώρα: Meryl Streep, η σπουδαία ηθοποιός που ο χρόνος δεν έχει αγγίξει

Δείτε τη Meryl Streep στο πέρασμα του χρόνου.

Η Meryl Streep έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1978 με την ταινία «Julia» και ένα χρόνο με το «The Deer Hunter» κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη της υποψηφιότητα για Oscar.

Tότε και ξεκίνησε και η μεγαλειώδη της πορεία στην έβδομη τέχνη με τη μία σπουδαία ερμηνεία να διαδέχεται την άλλη. «Kramer Vs. Kramer», «Sophie's Choice», «The Bridges of Madison County», «Adaptation», «The Hours», «Doubt», «The Devil Wears Prada», «Julie and Julia», «Mamma Mia», «The Iron Lady» είναι μόνο μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες ερμηνείες της Meryl Streep που φαίνεται ότι ο χρόνος δεν την έχει ακουμπήσει, καθώς από τα νεανικά της χρόνια μεγαλόδειχνε.

Στυλιστικά ήταν πάντα αρκετά απλή, ενώ όσον αφορά στα μαλλιά της έχει δοκιμάσει κάθε πιθανή αλλαγή σε χτένισμα, κούρεμα και χρώμα για τις ανάγκες των ρόλων της, ώστε να ενσαρκώσει τους χαρακτήρες που τις έχουν δοθεί πιο ρεαλιστικά, αν και τα μακριά ξανθά μαλλιά είναι το χαρακτηριστικό της στυλ. Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την καριέρα της Meryl Streep, της πιο σπουδαίας και αξιοσέβαστης ηθοποιού στον κόσμο αυτή τη στιγμή.