Η Adele απέκτησε ένα παλάτι (γιατί το αξίζει)

Η Adele απέκτησε ένα παλάτι (γιατί το αξίζει)

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια άφησε πίσω το φτωχό παρελθόν της και έγινε η περήφανη κάτοχος ενός σπιτιού που θα μπορούσε να έχει βγει και από παραμύθι.

Την Adele όχι μόνο την αγαπάμε, την λατρεύουμε. Για τη μουσική της, τους στίχους της, την φιλοσοφία της, την αγγλική της προφορά, την γλυκύτητα και την ταπεινότητά της, το χιούμορ της και για όλες τις στιγμές που έχουμε περάσει ακούγοντας τα κομμάτια της στο repeat. Γι' αυτό και η είδηση πως η 23χρονη τραγουδίστρια της καρδιάς μας άφησε το μικρό της διαμέρισμα (αλλά και το θλιβερό της παρελθόν) και αποφάσισε να πάρει επιτέλους αυτό που της αξίζει, μας έφτιαξε τη μέρα.

Πόσο μάλλον όταν «αυτό που της αξίζει» είναι μια αριστοκρατική βίλα με 10 υπνοδωμάτια και 2 πισίνες σε μια έκταση 25 στρεμμάτων στην αγγλική εξοχή.

Η Adele έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στον απόλυτο δημοσιογράφο των celebrities, Aderson Cooper, και την διάσημη εκπομπή του «60 minutes», και μεταξύ άλλων τον προσκάλεσε στο νέο της σπίτι στην εξοχική και αρκετά ιδιωτική περιοχή Home Counties στο δυτικό Sussex της Αγγλίας, για ένα μίνι τουρ.

Η τραγουδίστρια νοικιάζει την υπέροχη αυτή κατοικία (η οποία κοστίζει γύρω στα 6εκ. λίρες) προς 15.000 λίρες τον μήνα και βρίσκεται μόλις μισή ώρα μακριά από τον αγαπημένο της Simon Konecki ο οποίος μένει στο Brighton. Και όταν την χαρακτηρίζουμε ως «παλάτι» δεν υπερβάλουμε και τόσο, καθώς το σπίτι αυτό χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και ήταν αρχικά η κατοικία μιας οικογένειας αριστοκρατών, με το δικό της δωμάτιο για χορούς και δεξιώσεις ευγενών.

Εκτός από τα προαναφερθέντα, το σπίτι αυτό περιλαμβάνει δικό του ελικοδρόμιο, εκκλησάκι, σπίτια για το προσωπικό, δωμάτιο μουσικής και γήπεδο του τένις.

Αν σκεφτεί κανείς πως η Adele μεγάλωσε σε μια μονογονεϊκή οικογένεια -καθώς ο πατέρας της εγκατέλειψε αυτήν και τη μητέρα της όταν η Adele ήταν μόλις 4 χρονών- ζώντας σε διάφορα μικρά ισόγεια στην ενδοχώρα του Λονδίνου, πως παρά την αρχική της επιτυχία με το πρώτο της album συνέχισε να μένει με την μητέρα της σε ένα μικρό διαμέρισμα πάνω από ένα κατάστημα προσφορών, πως ακόμα κι όταν μετακόμισε μόνη της επέλεξε ένα μαζεμένο διαμέρισμα χωρίς περιττές πολυτέλειες και πως πρόκειται για μια εξαιρετικά προσγειωμένη κοπέλα που ποτέ δεν άφησε τα media να εισβάλουν στην προσωπική της ζωή, τότε ναι, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς γιατί η Adele αξίζει και τα 10 δωμάτια του νέου της σπιτιού, ακόμα κι αν τα 9 μείνουν αχρησιμοποίητα, όπως λέει η ίδια αστειευόμενη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «60 seconds» και να ακούσετε την ίδια την Adele να σας λέει όλα αυτά, και πολλά άλλα, με τον αξιολάτρευτο τρόπο της.