Τότε και τώρα: Η ταλαντούχα ηθοποιός Glenn Close που ο χρόνος έχει ξεχάσει

Τότε και τώρα: Η ταλαντούχα ηθοποιός Glenn Close που ο χρόνος έχει ξεχάσει

Μπορεί η Glenn όταν ήταν νέα να μεγαλόδειχνε, αλλά χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στο Hollywood.

H femme fatale Μαρκησία του Dangerous Liaisons, η παράφρων Alex Forrest του Fatal Attraction, η Cruella de Vil του 101 σκυλιά της Δαλματίας, όλοι ρόλοι που στιγμάτισαν την ιστορία του κινηματογράφου και την Glenn Close ως ηθοποιό.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία στη συλλογή της έχει κάθε είδους βραβείο, από Tony μέχρι Emmy, έχει προταθεί για Oscar 6 φορές, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να το αποκτήσει. Φέτος υποδυόμενη στο Albert Nobbs μία γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει ο άντρας στο Δουβλίνο κατάφερε να προταθεί πάλι για Oscar απέναντι στο μεγαθήριο Meryl Streep. Ακόμα και αν δεν είναι η επικρατέστερη για να πάρει το αγαλματίδιο, εμείς δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε το ταλέντο της και να μνημονεύσουμε τη δυναμική της παρουσία στη βιομηχανία του κινηματογράφου από τα 80s που εμφανίστηκε.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από τις ταινίες της Glenn δε είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι η ερμηνεύτρια φαινόταν μεγάλη από τα early 20s της με τα ξανθά της μαλλιά και ξωτικίστικα χαρακτηριστικά της, αλλά όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τότε η ηλικία της φαίνεται να μην έχει αλλάξει. Πλέον είναι μία γοητευτική μεσήλικας που όλοι σέβονται και αγαπούν. Γεγονός είναι ότι οι ρόλοι της στο Dangerous Liaisons, το Fatal Attraction, το Mars Attack και το 101 Dalmatians έχουν στιγματίσει την έβδομη τέχνη.