Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar

Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar

Επειδή οι τελετές των βραβείων είναι ατέλειωτες και κουραστικές, ξενυχτήσαμε για εσάς, είδαμε τα Oscar και γράφουμε τις στιγμές που αξίζει να θυμάστε από την 84η απονομή των σημαντικότερων βραβείων του κινηματογράφου.

O Billy Crystal επέστρεψε στο τιμόνι της παρουσίασης μετά από πολλά χρόνια πιο σκουριασμένος από ποτέ κάνοντας την τελετή αρκετά άνευρη και βαρετή με ελάχιστες στιγμές να ξεχωρίζουν. Αυτές είναι λοιπόν οι δώδεκα στιγμές που θυμόμαστε μετά από 7 ώρες παρακολούθησης της τελετής και του κόκκινου χαλιού και των Oscar.

1. Τα απρόοπτα της βραδιάς ξεκίνησαν και τελειώσαν νωρίς όταν o κωμικός Sacha Baron Cohen εμφανίστηκε ως δικτάτορας και έριξε στάχτες στο γνωστό παρουσιαστή Ryan Seacrest την ώρα που του έπαιρνε συνέντευξη με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν από το χώρο. Άλλοι πρωταγωνιστές του κόκκινο χαλιού σίγουρα ο Brad Pitt με την Angelina και ο George Clooney με τη σύντροφο του Stacy.

2. Στο εισαγωγικό, χιουμοριστικό video που εμπνεύστηκε από τις προτεινόμενες για Oscar Καλύτερης Ταινίας βραβείο ο George Clooney φιλά στο στόμα το Billy Crystal, ενώ ο Justin Bieber εμφανίστηκε σε παρωδία του Midnight in Paris του Woody Allen.

3. Στην τελετή για κάποιο παράξενο λόγο όλοι φαίνονταν γηραιότεροι με το Billy Crystal, την Cameron Diaz και Tom Hanks να έχουν «πάρει» μία δεκαετία από πέρσι.

4. Το στήθος της Jennifer Lopez που παρότι δεν φάνηκε ποτέ όλοι νόμιζαν ότι θα ξεπροβάλλει από σχεδόν σιθρού τουαλέτα της.

5. Με την απόκτηση του Oscar για το Β΄Γυναικείο Ρόλο πλάνταξε στο κλάμα η Octavia Spencer. Άλλοι ενδιαφέροντες λόγοι νικητών της βραδιάς, αυτός της Meryl Streep και του Jean Dujardin.

6. To Circe du soleil έκοψε την ανάσα όλων τη χορογραφία του εμπνευσμένη από κλασικές ταινίες.

7. Ο Robert Downey Junior και η Gwyneth Paltrow, ο Kermit και η Miss Piggy, η Emma Stone και ο Ben Stiller είναι τα μόνα ζευγάρια παρουσιαστών με χιούμορ που θυμόμαστε από την τελετή. Ο Robert κερδίζει επάξια το βραβείο του καλύτερου παρουσιαστή.

8. Ο 84χρονος Christopher Plummer έδωσε τον καλύτερο λόγο νικητή.

9. O Alexander Payne είπε «Σ'αγαπώ πολύ» στη μαμά του στα ελληνικά συγκινώντας σίγουρα τους Έλληνες που το άκουσαν καθώς παραλάμβανε το Oscar για το διασκευασμένο σενάριο.

10. H Angelina Jolie φαινόταν πολύ αδύνατη και συνεχώς πρόβαλε το δεξί πόδι με αποτέλεσμα όλα τα social media να ασχολούνται με αυτό και όχι με τα βραβεία.

11. Ο Μιχάλης Κακογιάννης ήταν στο video των σημαντικών ανθρώπων που χάθηκαν από τη βιομηχανία του κινηματογράφου τη χρονιά που πέρασε. Πάλι δάκρυα για τους Έλληνες.

12. Ο Jean Dujardin νίκησε όλους τους διάσημους αστέρες του Hollywood στο βραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου και η χαρά του δεν κρυβόταν ούτε από την πύργο του Άιφελ, η Meryl Streep παρέλαβε ως φαβορί το τρίτο της Oscar, ενώ το Artist έκανε το ακατόρθωτο και έγινε η πρώτη βουβή ταινία από τα 20s που πήρε το Oscar για την Ταινία της Χρονιάς.

Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους