Η Jennifer Lopez βγάζει τους πάντες νοκ-άουτ

Η Jennifer Lopez βγάζει τους πάντες νοκ-άουτ

Η Λατίνα σεξοβόμβα στην, ίσως, πιο επιθετικά σεξουαλική φωτογράφισή της μέχρι σήμερα.

jennifer-lopez-bw-boxing-2
article-2108292-11F8F109000005DC-977_634x853

Το περιοδικό «V» είναι γνωστό για την ικανότητά του να βγάζει τη «σκοτεινή» πλευρά των διάσημων που φιλοξενεί κατά καιρούς στο εξώφυλλό του, με εντυπωσιακές φωτογραφίσεις και ανατρεπτικό styling. Η Jennifer Lopez, από την άλλη, είναι γνωστή για την δυναμική προσωπικότητά της και την αποφασιστικότητά της, που σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές καμπύλες της την βοήθησαν να γίνει η superstar που είναι σήμερα. Βάλτε τώρα αυτά τα δύο μαζί, και έχετε μια φωτογράφιση που κόβει την ανάσα.



Η 42χρονη Lopez φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος του «V», το οποίο είναι και Sports Issue, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια του box. Στην πορεία φορά κάτι παραπάνω, χωρίς ωστόσο να σταματά να είναι ακαταμάχητα σέξι, με έναν in-your-face, απόλυτο, σαρωτικό τρόπο.

Υπεύθυνος για την εκπληκτική αυτή φωτογράφιση είναι ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Mario Testino, ενώ το styling έχει επιμεληθεί η πρώην, πλέον, αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld.



Στην 12σέλιδη συνέντευξη της Λατίνας τραγουδίστριας που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η Lopez μιλά τόσο για την καριέρα της και το πώς είναι να επιβιώνεις στο ρινγκ της showbiz, όσο και για την σχέση της με τον πρώην της, Marc Anthony, και τη συνεργασία τους για το νέο talent show που θα ξεκινήσουν, ώστε να ανακαλύψουν τον επόμενο Λατίνο star της μουσικής.

Για τη δουλειά:
«Μπορώ να δεχτώ πολλά χτυπήματα και να συνεχίσω. Έχω εκπαιδευτεί σαν μποξέρ, να αντέχω και τους 15 γύρους. Ωστόσο, δεν μπορείς να πετυχαίνεις τον στόχο σου κάθε φορά. Είναι και αυτό κομμάτι της δουλειάς. Στο τέλος της ημέρας, εγώ έχω πάρει όλες τις αποφάσεις, καλές ή κακές. Είμαι στη showbiz εδώ και πολλά χρόνια, τόσα που δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Μπορείς να έχεις απίθανες στιγμές αναγνώρισης και επιτυχίας. Αλλά σε αυτό το σημείο της ζωής μου, προσπαθώ να τα παίρνω όλα με λίγο αλάτι».

Για τον Anthony:
«Είμαστε γονείς και φίλοι, πάνω απ' όλα. Αυτός είναι ο δεσμός που θα μας κρατά πάντα ενωμένους. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι περιμένουν να δουν κάτι άσχημο επειδή η σχέση μας δεν λειτούργησε».