Julia Roberts: «Οι νέοι σταρ πάνε από την κορυφή στην αποτοξίνωση»

Julia Roberts: «Οι νέοι σταρ πάνε από την κορυφή στην αποτοξίνωση»

Το πιο λαμπρό κορίτσι του Hollywood δεν είναι και τόσο αισιόδοξο για τις νέες γενιές των επίδοξων σταρ του κινηματογράφου.

Julia-Roberts-Vanity-Fair-April-2012-magazine-cover

Μπορεί να έχει πατήσει τα 44 και να πέρασε μια αρκετά μεγάλη περίοδο μακριά από τα κινηματογραφικά στούντιο, η Julia Roberts όμως ήταν είναι και θα είναι μία από τις πιο αγαπημένες, λαμπερές και πετυχημένες γυναίκες της βιομηχανίας της showbiz με σήμα κατατεθέν το τεράστιο χαμόγελό της.

Η ηθοποιός, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και δεν δίστασε να πει ανοιχτά την άποψή της για όλες τις νέες στάρλετ και τους ζεν πρεμιέ που ξεπηδούν κάθε μέρα από μια γωνιά του Hollywood, έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο –χωρίς μεγάλη επιτυχία η συντριπτική πλειοψηφία. Με μια τεράστια καριέρα στο βιογραφικό της κι ένα ταλέντο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, τα λόγια της Roberts παίρνουν αυτόματα σημαντική βαρύτητα και, μεταξύ μας, λέει κάτι που όλοι λίγο-πολύ σκεφτόμαστε, κι ας μην βρισκόμαστε μέσα στον χώρο.



«Η δουλειά έχει αλλάξει τόσο πολύ. Δεν θα μπορέσεις ποτέ πλέον να γίνεις εκείνο το νέο κορίτσι που κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται από πού ήρθε», λέει η ηθοποιός, η οποία ήταν μόλις 22 χρονών όταν είχε κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο ως «Pretty Woman» και είχε ζήσει μια τέτοια εμπειρία.

«Υπάρχει το express ασανσέρ που σε πάει στην κορυφή και μετά έρχεται η αποτοξίνωση. Είναι τόσο απαίσιο. Κανείς δεν περνά από δίκαια δίκη και σε κανέναν δεν δίνεται μια περίοδος χάριτος για να κάνει λάθη, κάτι που δικαιούνται και αξίζουν όλοι», συμπληρώνει η Roberts και συνεχίζει «Υπήρχε μια περίοδος που όλοι με ενθάρρυναν, όπως όλες τις νέες ηθοποιούς. «Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να βγεις εκεί έξω και να μάθεις πράγματα». Είναι πολύ άσχημο που οι νέοι ηθοποιοί που βγαίνουν τώρα δεν θα ζήσουν ποτέ αυτή την εμπειρία».

Η Roberts δεν μιλά μόνο εκ πείρας αλλά και λόγω του ότι η μικρή της ανιψιά, η 21χρονη Emma Roberts είναι ήδη μια καταξιωμένη νέα ηθοποιός που προσπαθεί να χαράξει το δικό της μονοπάτι στον σαρκοφάγο κόσμο του Hollywood, και ζει την δικιά της εμπειρία από κοντά.

Στο μεταξύ, η Julia αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στα τρία παιδιά της με τον Danny Moder -τα 7χρονα δίδυμα Hazel και Finn και τον 4χρονο Henry- προσπαθώντας να τα μεγαλώσει με τον πιο υγιή και φυσιολογικό τρόπο, και ετοιμάζεται για την προώθηση της νέας της ταινίας «Mirror Mirror», η οποία βλέπει με μια πιο χιουμοριστική ματιά την ιστορία της Χιονάτης.