Το νέο αμόρε της Katy Perry αποκαλύφθηκε

Το νέο αμόρε της Katy Perry αποκαλύφθηκε

Η ποπ σταρ βρήκε τον αντικαταστάτη του Russell Brand στο πρόσωπο ενός 22χρονου μοντέλου.

Μπορεί ο Russell Brand να έχει βρει εδώ και κάποιο καιρό τη νέα του αγαπημένη, το μοντέλο εκ Ουγγαρίας -και ολίγον τι χίπισσα- Nicolett Barabas, τώρα όμως ήρθε η σειρά της Katy Perry να πάρει την εκδίκησή της, παρουσιάζοντας τον δικό της αγαπημένο και πρώτη της σχέση μετά το διαζύγιο.

Και εδώ έχουμε να κάνουμε με την ακριβή έννοια της φράσης «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» καθώς το νέο αμόρε της Perry ακούει στο όνομα Baptiste Giabiconi, είναι 22 χρονών, είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή και κολλητός με τον Karl Lagerfeld. Και να το είχε σχεδιάσει, δηλαδή, δεν θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει καλύτερα.

Ο Giabiconi ανέβασε χτες μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter, που τον απεικονίζει σε τρυφερό ενσταντανέ με την 27χρονη τραγουδίστρια και έγραψε από κάτω «Hey my #littlekats u look So amazing in this pics!».

Οι φήμες μάλιστα θέλουν το μοντέλο να είναι τρελά ερωτευμένο με την Perry και οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί ζώντας αυτή τη νέα εμπειρία στο έπακρον. Μάλιστα η Perry ταξιδεύει σε κάθε δυνατή ευκαιρία στο Παρίσι για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της, ενώ ο Baptiste έχει στα άμεσα σχέδιά του να μετακομίσει στο Los Angeles, τόσο για να προωθήσει την καριέρα του όσο και για να μπορεί να είναι συνέχεια μαζί με την ποπ σταρ.