Δείτε τη Jennifer Lopez σε σκηνές απείρου κάλλους με το αγόρι της

Δείτε τη Jennifer Lopez σε σκηνές απείρου κάλλους με το αγόρι της

Η διάσημη star κυκλοφόρησε το νέο videoclip της και προκαλεί σάλο.

Η Jennifer Lopez έβγαλε καινούργιο videoclip και όπως φαίνεται μάλλον θα έπρεπε να δουλεύει στο marketing κάποιας μεγάλης εταιρείας καθώς χρησιμοποιεί το ένα διαφημιστικό τρικ μετά το άλλο.

Έτσι, αφού μας παρουσίασε το καινούργιο της αγόρι, ή toyboy όπως αρέσκεται ο τύπος να παρουσιάζει τον Casper Smart, τον πήρε από το χέρι και τον σεργιάνισε σε κάθε σκονισμένη γωνιά του Hollywood. Aπό βόλτες στην παραλία με τα παιδιά της, μέχρι επίσημα γκαλά, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε θα βρείτε από κάτω το περιβόητο ζευγάρι.

Βέβαια, η διάσημη star είναι πιστή οπαδός του «too much is never enough», οπότε θεώρησε πως δεν υπάρχει πιο λογικό πράγμα από το να βάλει πρωταγωνιστή στο βίντεο για το «Dance again», ποιον άλλο από τον Casper.

Αισθησιακές σκηνές, η Jennifer με δικτυωτό καλσόν και μαύρο κορμάκι ελίσσεται σαν χέλι γύρω από τον καλογυμνασμένο χορευτή- εραστή της και δείχνει σε όλους όχι μόνο γιατί επέλεξε το τεκνό, αλλά και τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους μέσα στο σαλόνι τους. Ο ράπερ Pitbull τραγουδάει και η λατίνα star δικαιολογεί επάξια τον τίτλο του sex symbol με τα καμώματά της.

Εάν εσείς έχετε μείνει στο «Jenny from the block» και τις αισθησιακές σκηνές της JLO με τον Ben Affleck, τότε απολαύστε το βίντεο και τρυπώστε στην κλειδαρότρυπα της διάσημης ντίβας.